Väestörekisterikeskus

Janne Viskari Kaupallisten ja teknillisten tieteiden tukisäätiön (Kaute) hallitukseen

Jaa

Väestörekisterikeskuksen ylijohtaja Janne Viskari on valittu Kaupallisten ja teknillisten tieteiden tukisäätiön (Kaute) hallitukseen. Kausi on kaksivuotinen.

KAUTE-säätiö tukee kaupallisten ja teknillisten tieteiden tutkimusta. Sen tavoitteena on edistää elinkeinoelämän ja yhteiskunnan kestävää uudistumista. Säätiö myöntää apurahoja akateemiseen tutkimukseen ja sen tutkimuksissa painottuu vahvasti digitalisaatioon liittyvät teemat.

Väestörekisterikeskuksen tavoitteena on vahvistaa tulevina vuosina yhteistyötä digitalisaatioon liittyvän tutkimuksen kanssa. Viskarin työskentely Kauten hallituksessa tukeekin osaltaan tätä tavoitetta ja antaa Väestörekisterikeskukselle hyvät näköalat digitalisaatiota käsitteleviin väitöskirja- ja postdoc-tutkimuksiin.

”Haluamme Väestörekisterikeskuksessa olla aktiivinen yhteiskunnallinen toimija, joka ottaa kantaa digitalisaation kehityssuuntaan Suomessa ja kansainvälisesti. Tässä roolissa tiivis yhteistyö ja vuoropuhelu alan tutkijoiden kanssa on erittäin tärkeää”, sanoo Viskari.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Väestörekisterikeskus
Väestörekisterikeskus
Lintulahdenkuja 4
00530 HELSINKI

0295 535 001http://www.vrk.fi

Väestörekisterikeskus edistää yhteiskunnan digitalisointia ja sähköistä asiointia Suomessa. Vastuullamme olevien kokonaisuuksien häiriötön ja sujuva toiminta on yhteiskunnalle elintärkeää. Ylläpidämme ja kehitämme maamme tärkeintä tietovarantoa, väestötietojärjestelmää, ja tarjoamme väestötietojärjestelmään pohjautuvia tietopalveluja viranomaisille sekä yrityksille. Vastaamme varmennetun sähköisen asioinnin tuottamisesta Suomessa. Tuottamamme varmenteet takaavat turvallisen ja sujuvan sähköisen asioinnin ja työskentelyn mm. julkisessa hallinnossa ja sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla.

Tuotamme ja kehitämme Suomi.fi-palveluja kansalaisten, julkisen hallinnon ja yritysten käyttöön. Palvelujen muodostama kansallinen palveluarkkitehtuurikokonaisuus luo perusedellytykset julkisten sähköisten asiointipalveluiden toteuttamiselle ja suomalaisen yhteiskunnan digitalisoinnille. Väestörekisterikeskus  toimii myös digituen valtakunnallisena kehittäjänä ja digituen tuottajien tukijana. Vaalitehtävistä vastuullamme ovat mm. äänioikeusrekisterin ja ehdokasrekisterien luominen, äänioikeusilmoitusten toimittaminen ja äänestyspaikkapalvelun tuottaminen.

www.vrk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Väestörekisterikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme