Jari Hemmilän Olen juoksija tarjoaa niin käytännön ohjeita kuin inspiraatiota!

Jaa

Uudenlainen juoksukirja ohjaa juoksijaa persoonallisella tavalla kohti juoksun fyysistä maailmaa ja henkistä elinpiiriä.

Olen juoksija (Value Books 2022)
Olen juoksija (Value Books 2022)

Ihmiselle juokseminen itsessään edustaa mitä luonnollisinta liikuntamuotoa. Ihmisen varttuessa juoksemisen rooli vähenee eikä hänellä enää ole sisäsyntyistä tarvetta juosta. Usein keski-ikää lähestyvät ja keski-ikäiset kuitenkin kiinnostuvat juoksemisesta uudelleen, ja he haluavat kehittää itseään ja liittyä juoksijoiden yleismaailmalliseen heimoon.

Jari Hemmilän Olen juoksija välittää kaikentasoisille juoksijoille uudenlaisia tapoja nauttia ja iloita juoksemisesta. Kirja perehdyttää juoksijan valittuihin teemoihin, ja lukemisen jälkeen hän voi kirjata aukeaman tyhjille riveille päätelmiä kehitystä vaativista aiheista.

Uudenlaisen juoksukirjan lyhyet, kirjeen kaltaisesti kirjoitetut kappaleet ohjaavat juoksijaa persoonallisella tavalla kohti juoksun fyysistä maailmaa ja henkistä elinpiiriä. Kun henkilöltä kirjan lukemisen jälkeen kysytään ”kuka olet”, voi hänen vastauksestaan ”Olen juoksija” aistia juoksemisen sielukkuudesta nauttivan henkilön ylpeyden.

Kirjailijasta

Jari Hemmilä (s. 1959) aloitti juoksemisen varsinaisesti vuonna 1973 ja hän on juossut 47 vuoden aikana yli 200 000 kilometriä. Vuosikymmenen aikana juokseminen on ollut kiinteällä tavalla osa hänen elämäänsä niin juoksijana, valmentajana, luennoitsijana kuin toimittajanakin. Kilpajuoksijana Hemmilä voitti 1980-luvulla Suomen mestaruuksia ja edusti Suomea maaotteluissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet:

Jarkko Mali

jarkko@basambooks.fi
+358 503688335

Kuvat

Olen juoksija (Value Books 2022)
Olen juoksija (Value Books 2022)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Value BooksTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Value Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme