Oral Hammaslääkärit Oyj

Jarkko Jokinen Oral Hammaslääkärit Oyj:n liiketoimintajohtajaksi ja varatoimitusjohtajaksi

Jaa

Lehdistötiedote 20.2.2019. MBA Jarkko Jokinen on nimitetty Oral Hammaslääkärit Oyj:n (”Oral”) liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.4.2019 alkaen. Jokinen vastaa tehtävässään yhtiön hammaslääkäriasemien verkoston kasvusta ja tuloksesta sekä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä. Jokinen toimii myös yhtiön varatoimitusjohtajana ja raportoi tehtävässään Oralin toimitusjohtajalle.

Jarkon laaja johtajakokemus painottuu yksityisiin terveyspalveluihin ja lääketeollisuuteen. Jarkko siirtyy Oraliin GlaxoSmithKlinen Skandinavian ja Baltian kaupallisen johtajan tehtävästä. Hän on urallaan toiminut mm. Pihlajalinnassa Dextra Lapsettomuusklinikan toimitusjohtajana sekä yhtiön yksityisten terveyspalveluiden ja vakuutusliiketoiminnan johtajana. Jokisella on monipuolinen kokemus lääketeollisuuden palveluksesta liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin johdossa. Jokisella on myös useita toimialan luottamustehtäviä hallitustyöskentelyn kautta.

”Oralin vahva brändi ja luotettava maine vaikuttivat ratkaisevasti mielenkiintooni lähteä rakentamaan yhtiön tulevaisuutta yhdessä Oralin osaavan tiimin kanssa. Yhtiön omistajan Colosseum Dental Groupin pitkäjänteinen sitoutuminen Euroopan johtavan suun terveydenhoidon ketjun rakentamiseen ja omistajayhtiön arvopohja sekä taustalla toimiva hyväntekeväisyyssäätiö luovat perustan, jolle on hyvä rakentaa ja johon henkilökohtaisesti on helppo sitoutua. Odotan innolla, että pääsen mukaan rakentamaan ja vahvistamaan yhtiön ylivertaista asiakaskokemusta ja tulevaisuuden kilpailukykyä”, kertoo Jokinen.

”Olen erittäin tyytyväinen voidessamme nimittää Jarkko Jokisen yhtiön tulevaisuuden kehityksen kannalta erittäin tärkeään avaintehtävään. Hänellä on vahva tausta ja laaja johtamiskokemus yksityisistä terveydenhuollon palveluista sekä tarmoa ottaa uudet haasteet vastaan”, kertoo Oralin toimitusjohtaja Jarno Huurinainen nimityksestä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Oral Hammaslääkärit Oyj
Jarno Huurinainen
Toimitusjohtaja
puh: +358 (0)50 344 5232
sähköposti: etunimi.sukunimi@oral.fi

Kuvat

MBA Jarkko Jokinen Oralin liiketoiminta- ja varatoimitusjohtajaksi
MBA Jarkko Jokinen Oralin liiketoiminta- ja varatoimitusjohtajaksi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oral Hammaslääkärit Oyj
Tekniikantie 4 A
02150 ESPOO

010 400 3010http://www.oral.fi

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on valtakunnallisesti toimiva suun terveydenhoitopalveluita tuottava yhtiö, jossa työskentelee yli 1600 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 103 miljoonaa euroa. Oral toimii 75 toimipisteessä ympäri Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.

Oral Hammaslääkärit Oyj:n omistaa Colosseum Dental Group. Sillä on yhteensä yli 300 hammaslääkäriasemaa Suomessa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä ja Tanskassa. Colosseum Dental Groupin omistaa pääomasijoittajayhtiö Jacobs Holding AG. Sen ainoa edunsaaja on kansainvälinen Jacobs Foundation -hyväntekeväisyyssäätiö, joka tukee lasten ja nuorten kehittymistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oral Hammaslääkärit Oyj

Kävitkö lapsena oikomishoidoissa, mutta hampaat vinoutuivat uudelleen? Suuri osa oikomishoitoon tulevista aikuisista on hoidoissa toista kertaa3.10.2019 10:00:00 EESTTiedote

Aikuisten oikomishoidot ovat yleistyneet lähes näkymättömän kalvotekniikan ansiosta. Moni hammasrivistöään suoristamaan tuleva aikuinen on oikomishoidoissa jo toistamiseen, sillä lapsuudessa ylläpitohoito sivuutettiin. Jos retentio- eli ylläpito jätetään välistä, hampaat palautuvat suurella todennäköisyydellä takaisin vinoiksi.

Muutos Oral Hammaslääkärit Oyj:n johdossa - Jarkko Jokinen Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.6.2019 alkaen3.6.2019 13:30:00 EESTTiedote

Oral Hammaslääkärit Oyj:n (”Oral”) toimitusjohtaja Jarno Huurinainen on irtisanoutunut toimitusjohtajan tehtävästä 31.5.2019 alkaen. MBA Jarkko Jokinen on nimitetty Oralin toimitusjohtajaksi 1.6.2019 alkaen. Jokinen siirtyy tehtävään yhtiön liiketoiminta- ja varatoimitusjohtajan paikalta ja raportoi uudessa tehtävässään Oralin omistavan Colosseum Dental Groupin toimitusjohtajalle Stefan Nilssonille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme