Like Kustannus

Jarkko Steniuksen Veriside on koukuttavan julma ja hävyttömän viihdyttävä trilleri actionviihteen taiturilta

Jaa
Kovaksikeitetty portsari Kessu joutuu jättämään Helsingin taakseen, kun julma albaanimafia uhkaa häntä. Mukaan hurjalle pakomatkalle lähtee Kessun suojeluksessa oleva yksinhuoltaja Jenna ja tämän kymmenvuotias poika. On vain yksi mies, joka voi auttaa heitä, ja hänet Kessu olisi mieluummin jättänyt menneisyyteen.

Veriside on hikoiluttavan jännittävä trilleri isistä ja pojista, lunastamattomista oppiveloista ja esikuvista, vanhoista synneistä ja sovituksen hinnasta. Teos on Jarkko Steniuksen viides romaani ja Portsari-trillerisarjan toinen osa.  

Jarkko Stenius on entinen paha poika, joka on raivannut tiensä Ranskan muukalaislegioonasta thainyrkkeilyn kansainväliselle huipulle ja lopulta mielenrauhan löytämiseen. Nykyään hän työskentelee kirjailijana ja rouheana, itselleen armollisenamindfulness –ohjaajana.  

Verisiteessä hän kirjoittaa oman isätarinansa uusiksi, lisäten siihen kauniin lopun. Oikeasti Steniuksen isä hylkäsi perheensä Jarkon ollessa 2-vuotias eikä pitänyt häneen sen koommin yhteyttä. Verisiteessä päähenkilö saa uudestaan yhteyden isäänsä ja löytää hänen kanssaan yhteisen sävelen.  

Jos pidät Max Seeckin dekkareista tai Quentin Tarantinon elokuvista, Veriside on kirja sinulle! 

"Portsar­i on suomalaiseksi kirjallisuudeksi ehdottoman omalakista toimintatekstiä – vastaavia ei ole.” – Suomen Kuvalehti  

 

Veriside ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Markus Niemen lukemana äänikirjana. Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 1.6.2023.  

 

Pdf-vedokset, arvostelukappaleet ja Jarkko Steniuksen haastattelupyynnöt: adele.couavoux@like.fi 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Jarkko Stenius. Kuva: Tuomas Haapman
Jarkko Stenius. Kuva: Tuomas Haapman
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Like Kustannus
Like Kustannus
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

09 1566 1http://www.like.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Like Kustannus

Maailman legendaarisin räppäri murhattiin vuonna 1996, mutta hänen muistonsa ei himmene – Like julkaisee Tupac Shakurin elämäkerran lokakuussa16.5.2023 15:50:54 EEST | Tiedote

Tupac Shakur eli 2Pac (1971–1996) oli yksi maailman tunnetuimmista räppäreistä, ja hänen elämänsä myötäili laulujen sanoja. Eriarvoisuutta ja poliisiväkivaltaa vastaan hyökännyt räppäri ehti olla osallisena ampumavälikohtauksissa ja istua vankilassa mutta myös näytellä hittielokuvissa ja myydä kymmeniä miljoonia albumeja. Shakur ammuttiin vuonna 1996, vain 25-vuotiaana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme