Attendo

Jarmo Kantonen johtavaksi ylilääkäriksi Attendon Terveyspalveluihin

Jaa

Lääketieteen tohtori Jarmo Kantonen on nimitetty Attendon Terveyspalveluiden johtavaksi ylilääkäriksi 1.5.2018 alkaen. Ennen Attendolle tuloaan yleis- ja akuuttilääketieteen erikoislääkäri Kantonen toimi Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön johtajaylilääkärinä. Hän on toiminut niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannella sektorilla vaativissa johtotehtävissä.

Lääketieteen tohtori Jarmo Kantonen on nimitetty Attendon Terveyspalveluiden johtavaksi ylilääkäriksi 1.5.2018 alkaen. Ennen Attendolle tuloaan yleis- ja akuuttilääketieteen erikoislääkäri Kantonen toimi Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön johtajaylilääkärinä.

Kantosen tausta terveydenhuollossa on huomattavan laaja-alainen. Hän on toiminut niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannella sektorilla vaativissa johtotehtävissä, kuten Vantaan kaupungin terveyspalveluiden johtajana. Kantonen on työskennellyt aiemmin myös Attendolla vuosina 2008–2015 päivystyspalveluiden johtajana.

”Attendolle tulo tuntuu kotiinpaluulta. Meidän tavoitteenamme ovat potilaankokoiset, asiakaslähtöiset ja laadukkaat terveyspalvelut. Laadun turvaa osaava henkilöstö, johon panostamme. Haluamme kuunnella herkällä korvalla potilaspalautteita ja tuoda palvelut lähelle ihmistä”, Kantonen kuvaa.

Attendon terveyspalveluiden johtaja Matias Pälve toivottaa Kantosen lämpimästi tervetulleeksi. ”Hienoa saada Jarmo takaisin joukkoomme! Hän on sekä rautainen ammattilainen että erittäin pidetty ja arvostettu lääkäri ja työtoveri. Terveydenhuollossa eletään murrosvaihetta, ja Jarmon poikkeuksellisen monipuolinen näkemys alalta onkin tärkeä lisä toimintamme kehittämisessä”, toteaa Pälve.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Matias Pälve
Johtaja, Attendo Terveyspalvelut
p. 044 0725 830
matias.palve@attendo.fi

Jarmo Kantonen
Johtava ylilääkäri, Attendo Terveyspalvelut
p. 040 5356 730
jarmo.kantonen@attendo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää noin 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo Pelimannin toiminta keskeytetty väliaikaisesti – korjaavat toimenpiteet on jo aloitettu8.2.2019 22:44:19Tiedote

Länsi-Suomen aluehallintovirasto on antanut tänään 8.2.2019 päätöksen, jolla Attendo Pelimannin toiminta on väliaikaisesti keskeytetty. Asukkaat jäävät Attendo Pelimanniin siten, että Kuussote-kuntayhtymä vastaa toistaiseksi toiminnasta ja Attendo vuokraa koko henkilöstön kuntayhtymän käyttöön. Lisähenkilöstöä vuokrataan tarvittaessa myös Kuusiolinna Terveys Oy:ltä, jonka alihankkijana Attendo on toiminut. Korjaavat toimenpiteet on käynnistetty ja Attendo pyytää anteeksi virheitä toiminnassaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme