Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Jarmo Töyräs STULin hallituksen puheenjohtajaksi

Jaa

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n Hämeenlinnan Aulangolla 26.11. kokoontunut liittokokous valitsi liiton hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Jarmo Töyräksen. Uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin Kimmo Hallamaa ja Antti Kurvi. Uusien puheenjohtajien toimikausi alkaa 1.1.2022.

Jarmo Töyräs aloittaa STULin hallituksen puheenjohtajana 1.1.2022. Kuva Paula Ihamäki
Jarmo Töyräs aloittaa STULin hallituksen puheenjohtajana 1.1.2022. Kuva Paula Ihamäki

Sähköinsinööri, eMBA, Jarmo Töyräs on toiminut viime vuoden lopusta lähtien lahtelaisen LSK Groupin talotekniikkapalveluiden liiketoimintajohtajana. Vuonna 1930 perustettu LSK työllistää noin 300 teknisten alojen ammattilaista. Aikaisemmin Töyräs on työskennellyt mm. Aro Yhtiöiden toimitusjohtajana ja Aro Systems oy:n varatoimitusjohtajana. Vapaa-ajalla hänen kiinnostuksen kohteisiinsa kuuluvat esimerkiksi jääkiekko ja pyöräily.

Diplomi-insinööri Kimmo Hallamaa ryhtyi yrittäjäksi ja Sähkö oy Turun toimitusjohtajaksi vuonna 2008 tehtyään tätä ennen pitkän uran kone- ja metalliteollisuuden kansainvälisissä tehtävissä. Suomen lisäksi Kimmo on asunut esimerkiksi Kiinassa ja Japanissa. Hänet valittiin Euroopan sähköurakoitsijaliittojen kattojärjestö EuropeOnin hallituksen varapuheenjohtajaksi 7.10.2021 Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton edustajana.

Antti Kurvi perusti johtamansa Teleurakointi Titarin vuonna 1990. Nykyisin pelkästään turvallisuusjärjestelmien asennuksiin keskittyvä yritys työllistää Kotkassa kahdeksan henkeä. Hän toimii myös Turva-alan yrittäjät ry:n hallituksessa. Antin vapaa-ajan harrastuksiin on kuulunut jo useamman vuoden ajan kesämökin remontointi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Liiketoimintajohtaja Jarmo Töyräs, puh. 040 553 1615, jarmo.toyras@lsk.fi
- Toimitusjohtaja Kimmo Hallamaa, puh. 040 731 6642, kimmo.hallamaa@sahko.fi
- Toimitusjohtaja Antti Kurvi, puh. 0400 310301, antti.kurvi@titari.fi
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
- Toimitusjohtaja Kai Puustinen, puh. 040 776 7068, kai.puustinen@stul.fi

Kuvat

Jarmo Töyräs aloittaa STULin hallituksen puheenjohtajana 1.1.2022. Kuva Paula Ihamäki
Jarmo Töyräs aloittaa STULin hallituksen puheenjohtajana 1.1.2022. Kuva Paula Ihamäki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Harakantie 18 b
02601 Espoo

09 547 610http://www.stul.fi

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on sähköisen talotekniikan asiantuntija, elinkeinopoliittinen edunvalvoja ja tiedon tuottaja. Liitolla on kaikkiaan noin 3 000 jäsenyritystä ja 16 alueosastoa. STULin urakoitsijajäsenten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 4,5 miljardia euroa ja ne työllistävät 22 000 asentajaa sekä 5 000 toimihenkilöä.  Lisätietoja www.stul.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

SKT:n koulutuspalkinto vaasalaiselle opiskelijalle25.11.2021 21:10:51 EET | Tiedote

Hämeenlinnan Aulangolla käynnissä olevilla Sähköurakoitsijapäivillä julkistettiin Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö SKT ry:n koulutuspalkinnon saaja. Hän on Vaasan Ammattikorkeakoulussa sähkötekniikan insinööriksi opiskeleva Vesa Välimäki. Palkinnon jakoivat yhdessä säätiön asiamies Inka-Liisa Ahokas ja STUL ry:n toimitusjohtaja Kai Puustinen. Palkinnon suuruus on 3 000 euroa ja se on myönnetty Tiklin sähköasennusalan rahastosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme