Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Jerobeam Salakyttä Team tähdittää Itäkeskuksen uimahallin EasySport-vesiliikuntapäivää

Jaa

Itäkeskuksen uimahallissa (Olavinlinnantie 6) järjestetään syysloman avaava suuri koko perheen EasySport-vesiliikuntapäivä sunnuntaina 15. lokakuuta kello 13.00–17.00. Tapahtuman päätähtinä vierailevat Jerobeam Salakyttä Teamin pellehyppytaiteilijat.

Itäkeskuksen uimahallissa tukuttain vesiliikuntaa sunnuntaina 15. lokakuuta. Kuva: Helsingin kaupunki
Itäkeskuksen uimahallissa tukuttain vesiliikuntaa sunnuntaina 15. lokakuuta. Kuva: Helsingin kaupunki

”Tulemme paikalle dynaamisella poppoolla pelleilemään antaumuksella ja vedämme näyttävän show’n. Innostamme myös kaikkia halukkaita mukaan hyppimään ja temppuilemaan kanssamme”, kuvailee Jerobeam Salakyttä Teamin Werneri Vetelä.

Vesipelleilyn lisäksi uimahallissa on paljon muutakin toimintaa koko perheelle. Tarjolla on esimerkiksi vesijumppia, melontaa ja laitesukellusta. Uimahallin liikuntasalissa kuntoillaan kahvakuulien ja foam rollerien kanssa. Isossa altaassa kiipeillään ja vipelletään suositun vesiliikuntaradan Wibit Aquatrackin parissa. Tämä vesiliikuntarata on noin 20 metriä pitkä ja leveydeltään pari-kolme uimarataa. Aquatrackin kimpussa voivat temmeltää kaiken ikäiset, mutta rata on ainoastaan uimataitoisille eikä radalle voi mennä esimerkiksi kellukkeilla.

Kaikkiin Itäkeskuksen uimahallin EasySport-liikuntapäivän tapahtumiin voi osallistua pelkällä uimahallin sisäänpääsymaksulla (aik. 5,50e/lapset 2,50e/muut 3e).

Suuren EasySport-liikuntapäivän aikataulu
Altaalla:
Wibit Aquatrack vesiliikuntarata klo 13.00–17.00
Kajakkimelontaa klo 13.00–17.00
Laitesukellusta klo 14.30–17.00
Jerobeam Salakyttä Teamin vesipellet klo 13.30–14.30
Syvänveden jumppa klo 14.00–14.30
Leikkimieliset kisailut lastenaltaalla klo 14.30–15.00
Vesijumppa opetusaltaalla klo 15.00–15.30

Liikuntasalissa:
LIVkahvakuula-jumppa klo 15.00–15.50
Foamroller-jumppa klo 16.00–16.50

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juuso Hämäläinen
tiedottaja
Helsingin kaupunki
kulttuuri ja vapaa-aika
sähköposti: juuso.hamalainen@hel.fi
puh. 040 657 3303

Kuvat

Itäkeskuksen uimahallissa tukuttain vesiliikuntaa sunnuntaina 15. lokakuuta. Kuva: Helsingin kaupunki
Itäkeskuksen uimahallissa tukuttain vesiliikuntaa sunnuntaina 15. lokakuuta. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loistefestareilla nähdään maaliskuussa yli 500 lahjakasta nuorta esiintyjää – tapahtuman aikataulu on nyt julkaistu17.3.2018 06:00Tiedote

Nuorten kulttuuritapahtuma Loistefestari tarjoaa viikonlopun verran musiikkia 24.–25.3.2018. Loistefestariin osallistuu 63 ryhmää ja yhteensä yli 500 nuorta muusikkoa, jotka astuvat valokeilaan Loistefestarin katselmuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Loistefestarin laaja kattaus sisältää suuria kuoroja, rock-bändejä, pop-duoja, räppiä ja heviä, klassista ja kansanmusiikkia. Katselmusten kirjosta nähdään kooste Loistefestarin gaalassa 28.3.2018 Kulttuuriareena Gloriassa.

Loiste-festivalen presenterar över 500 begåvande unga musiker i mars – evenemangens program är ute nu!17.3.2018 06:00Tiedote

Loiste-festivalen är ett kulturevenemang för unga som bjuder på musik 24–25.3.2018. Inalles 63 grupper bestående av över 500 unga musiker har anmält sig till festivalens musikkavalkader som går av stapeln i Helsingfors, Esbo och Vanda. Med är stora körer, rock-grupper, pop-duon, rap och hårdrock, klassiskt och folkmusik. Smakprov av musikkavalkadernas mångfald fås under festivalens gala-kväll på Kulturarenan Gloria 28.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme