Business Tampere

Jetpak nopeuttaa Tampereen alueen lentorahtimahdollisuuksia

Jaa

Jetpak on avannut Tampereen alueen kaupallisen lentoliikenteen jälleen myös lähtevälle rahdille. Rahtia on mahdollista lähettää Tampereelta Finnairin, SAS:n ja AirBalticin lennoilla.

Jetpak nopeuttaa Tampereen alueen lentorahtimahdollisuuksia.
Jetpak nopeuttaa Tampereen alueen lentorahtimahdollisuuksia.

Jetpakin yhteistyösopimus Finnairin, SAS:n ja AirBalticin kanssa mahdollistaa rahdin kaupallisilla lennoilla Tampere-Pirkkalan lentoasemalta. Rahtia voi lähettää ja vastaanottaa Jetpakin kautta Tampereelta 7.3.2018 alkaen. Rahti kulkee Jetpakin kautta yli 300:lle eri kentälle, mikä mahdollistaa yhä nopeammat ja täsmällisemmät kuljetukset sekä kotimaassa että koko Euroopan alueella.

– Kasvatamme ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Tampereen lentokentän liittäminen osaksi pohjoismaista pikakuljetusverkostoamme oli tärkeä ja odotettu askel palvelujemme kehittämisessä, Jetpakin Suomen myyntijohtaja Markus Haapanen kertoo.

Pirkanmaan-alueen yrittäjiltä kiitosta

Lentoliikenteen kehittäminen on näkyvästi ja vahvasti yhteydessä koko Tampereen seudun liiketoimintaympäristöön. Jetpakin avaamat lentorahtireitit tarjoavat nopeampia reitti mahdollisuuksia paikallisille yrityksille.

– Se että saamme taas lähetettyä lentorahtia kaupallisilla lennoilla, on tärkeää sekä Tampereen alueelle, että alueen lentokuljetuksen kehittymiselle. Alueella on valtavasti yrityksiä, jotka kaipaavat nopeaa kuljetuspalvelua. Olemme iloisia, että Jetpak näkee Tampereen alueen potentiaalin, Tampereen alueen lentoliikenteen kehittämisestä vastaava johtaja Marja Aalto sanoo.

– Tampereen alue kehittyy kovaa vauhtia. Uskomme, että Pirkanmaan talouskehitys tarvitsee, myös entistä enemmän täsmällisiä pikakuljetuspalveluittemme. Jetpakin saman päivän -kuljetukset onkin otettu lämpimästi vastaan eri teollisuuden aloilla, Haapanen kertoo.

Lisätietoa:

Markus Haapanen
Myyntijohtaja, Jetpak Suomi
+358 50 444 0585
markus.haapanen@jetpak.fi

Marja Aalto
Lentoliikenteen kehitysjohtaja, Business Tampere
+358 40 631 9211
marja.aalto@businesstampere.com

Jetpak tarjoaa nopeaa, täsmällistä ja luotettavaa ovelta ovelle -kuljetuspalvelua Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa, kuten Puolassa, Isossa-Britanniassa, Benelux-maissa ja Saksassa. Verkostoomme kuuluu yli 150 lentokenttää, noin 700 ajoneuvoa ja 3 800 kaupallista lentoa päivittäin. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden nopeimmat pikakuljetukset.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markus Haapanen
Myyntijohtaja, Jetpak Suomi
050 444 0585
markus.haapanen@jetpak.fi

Kuvat

Jetpak nopeuttaa Tampereen alueen lentorahtimahdollisuuksia.
Jetpak nopeuttaa Tampereen alueen lentorahtimahdollisuuksia.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Tehdään Tampereen kaupunkiseudusta kansainvälisesti tunnustettu turvallisuusosaamisen keskittymä8.10.2018 12:21Tiedote

Tampereella on laadukasta turvallisuusalan osaamista ja nimekkäitä alan toimijoita. Tavoitteena on vahvistaa jo toimivan turvallisuusklusterin toimintaa sekä tehdä kaupunkiseudusta kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu turvallisuusosaamisen keskittymä, joka toimii ja verkostoituu aktiivisesti. Tarkoituksena on saattaa turvallisuusalan yrityksiä yhteen, löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä sanoittaa ydinviestit seudun vahvuuksista turvallisuuden saralla. Tule mukaan hankkeen avaustapahtumaan Kampusareenalle tiistaina 30.10.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme