Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

JHL Porissa: Turvallinen Suomi - vanhuksille, lapsille, kaikille?

Jaa

Vanhukset, lapset, me kaikki. Pysyykö muuttuva Suomi meille turvallisena? Ovatko vanhukset hyvissä käsissä kotihoidossa ja lapset päivähoidossa? Kuka hoitaa ketä ja millaisin eväin? Entä me kaikki, kun kansainvälinen turvallisuusmaisema on levoton lähialueitamme myöten? Kuka meillä Suomessa toimii ja millaisin valtuuksin?

Tervetuloa keskustelemaan, kysymään ja kuuntelemaan näistä aiheista JHL:n kahvilatapaamisiin Petra´s Caféhen, osoite Yrjönkatu 11, Pori. Tapaamiset ovat 11.-13. heinäkuuta, kunakin päivänä kello 12-13.

Tiistaina 11.7. keskustelevat vanhusten kotihoidosta SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton erityisasiantuntija Lea Stenberg ja JHL:n toimialajohtaja Håkan Ekström. Juontajana on SOSTE:n yhteiskuntasuhdepäällikkö Timo Lehtinen.

Keskiviikkona 12.7. lasten päivähoitoa ruotivat Touhulan päiväkotien toimitusjohtaja Virpi Holmqvist ja Porin kaupungin varhaiskasvatuspäällikkö Ritva Välimäki, kommentoimassa on JHL-aktiivi Anne Granroth. Keskustelun juontaa JHL:n erityisasiantuntija Merja Launis-Ahtiainen.

Torstaina 13.7.  Suomen turvallisuudesta maailman myrskyissä puhuvat kansanedustajat Antti Kaikkonen ja Ilkka Kanerva, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja Aliupseeriliiton puheenjohtaja Mika Oranen JHL:n erityisasiantuntija Minna Salmisen johdattelemana.

Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa seuraamaan myös JHL:n torivarttia Porissa MTV-lavalla torstaina 13.7. klo 10.20-10.40. Riku Rantalan ja SAK:n puheenjohtajan Jarkko Elorannan aiheena on 2100-luvun ammattiliitot.

Yhteyshenkilöt

Tuija Zapasnik
Yhteyspäällikkö
050 431 9647
tuija.zapasnik@jhl.fi

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Ammattiliitto JHL:n yli 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Kunnissa, valtiolla, yrityksissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö. Aliupseeriliitto, Rajaturvallisuusunioni, Tulliliitto ja Vankilavirkailijain liitto ovat JHL:n yhteisöjäsenliittoja. www.jhl.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme