Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

JHL:n Hyvissä käsissä 2017 -palkinto Länsi-Suomen Diakonialaitoksen Kaija Kaskelle

Jaa

Sairaanhoitaja Kaija Kaski, 55, palkittiin Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n Hyvissä käsissä 2017 -palkinnolla. Hyvissä käsissä -palkinto jaetaan sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, työpaikoille, kampanjoille tai projekteille, jotka omalla työllään varmistavat, että palvelun saajat ovat joka päivä hyvissä käsissä.

EMBARGO 2.11. KLO 9:45

Palkinto luovutettiin JHL:n sote-festareilla Helsingissä 2. marraskuuta. Ulvilalainen Kaija Kaski työskentelee Länsi-Suomen Diakonialaitoksen sotainvalidien neuvontapalveluissa Porissa.

Sotainvalidien neuvontapalvelu opastaa ja tukee sotaveteraaneja puolisoineen, miinanraivaajia, sotilasinvalideja ja sodan aikana palvelleita lottia ja pikkulottia. Palvelun tavoitteena on turvata itsenäinen selviytyminen omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

Neuvontapalvelun työ vaatii syvällistä perehtymistä asiakkaiden tarpeisiin, ja Kaski tekee kotikäyntejä ympäri Satakuntaa. Kasken ja hänen työparinsa sosiaaliohjaaja Helena Isoviidan vastuulle kuuluvat kaikki Satakunnan alueen sotainvalidit,  joita on yhteensä noin 170. Lisäksi asiakaskuntaan kuuluvat sotainvalidien puolisot ja jo edesmenneiden sotainvalidien lesket, joita on noin 450.

Valinnan suoritti keväällä 2017 JHL:n vuoden hoitajaksi valittu Katja Ahola.

– Nyt on rakkaan kotimaamme juhlavuosi, ja kunnioitus sotiemme veteraaneja kohtaan on minulla suunnattoman suuri. Koen Kaijan työn neuvontapalvelussa erittäin haastavaksi ja äärimmäisen tärkeäksi. Veteraaniemme vähenevät joukot ovat Kaijansa ansainneet, perustelee Ahola valintaa.

Koulutukseltaan Kaski on sairaanhoitaja, ja hän toimii myös varaluottamusmiehenä, varatyösuojeluvaltuutettuna sekä yhdistyksensä varapuheenjohtajana.

Sote-festarit on JHL:n tapahtuma, joka kokoaa yhteen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja asiantuntijat. Sote-festarit järjestetään 2.–3.11. Helsingissä.

Lisätietoja: JHL:n ammattiasiain toimitsija Riitta Vehovaara, 040 524 8876

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n 220 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Parterna godkände förlikningsförslaget för energibranschens, alla strejker återkallas21.3.2018 17:48Tiedote

JHL och Elbranschernas fackförbund har godkänt riksförlikningsmannens förlikningsförslag i arbetstvisten inom el-, energi- ICT- och nätverksbranschen. Även arbetsgivarförbunden Palta och Energiindustrin rf godkände förslaget. Detta löser arbetstvisten inom branschen, vilket betyder att övertids- och skiftbytesförbudet och de planerade strejkerna återkallas med omedelbar verkan.

JHL: Uuden varhaiskasvatuslain valmistelu pitää keskeyttää, onko jopa 8 000 työpaikkaa vaarassa?16.3.2018 10:52Tiedote

Opetus- ja kulttuuriministeriön pitää keskeyttää uuden varhaiskasvatuslain valmistelu, JHL vaatii. Laki pitää valmistella uudestaan, koska se perustuu virheellisiin laskelmiin, esimerkiksi varhaiskasvatuksessa tehtävän työn määrä on laskettu täysin alakanttiin. Pahimmillaan uudistus johtaa siihen, että tuhannet alan ammattilaiset menettävät pätevyyden työhönsä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme