Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

JHL:n Oulun seudun aluetoimiston uusi aluepäällikkö on Tanja Tiainen

Jaa

Tanja Tianen, 41, on valittu Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n Oulun seudun aluetoimiston aluepäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässä vuoden 2018 alusta.

Tiainen on työskennellyt Syömishäiriöliitto SYLI ry:n vt. toiminnanjohtajana viimeisen vuoden. Aiemmin hän työskenteli liiton aluepäällikkönä yhteensä viisi vuotta. Tiaisen tehtäviin Syömishäiriöliitossa kuului erityisesti esimies-, koulutus-, ja kehittämistehtäviä. Hän pystyy hyvin valvomaan JHL:n jäsenten etuja, koska hänellä on vahva järjestötausta ja laajat verkostot. Hänellä on myös vankka kokemus yhdistystoiminnan kehittämisestä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Koulutukseltaan Tianen on filosofian maisteri.

JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla ja yksityisissä hyvinvointipalveluissa. JHL neuvottelee yli 100 työ- ja virkaehtosopimusta ja tekee joka päivä työtä sen eteen, että suomalaisessa työelämässä työntekijöitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Aluetoimistojen tehtävänä omalla alueellaan on jäsenpalvelu ja yhdistysten toimijoiden tukeminen, neuvonta ja koulutus edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Oulun seudun aluetoimiston vastuualueita ovat Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu. Aluetoimistolla on toimistot Oulussa ja Kajaanissa.

Lisätiedot

Aluepäällikkö Saila Pirnes, JHL Oulun seudun aluetoimisto ja Kajaanin toimisto
Puhelin: 010 7703 612 / 0400 287 432

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n 220 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

JHL inleder i oktober ett omfattande övertids- och skiftbytesförbud - om beredningen av uppsägningslagen fortsätter meddelas under hösten om ytterligare åtgärder25.9.2018 12:08Tiedote

Förbundet för den offentliga sektorn och välfärdsområdena JHL inleder övertids- och skiftbytesförbud i början av oktober inom nästan alla avtalsbranscher. Förbuden är i kraft tills vidare. Förbundet är också berett på andra stridsåtgärder ifall beredningen av uppsägningslagen fortsätter.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme