Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

JHL:n Oulun seudun aluetoimiston uusi aluepäällikkö on Tanja Tiainen

Jaa

Tanja Tianen, 41, on valittu Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n Oulun seudun aluetoimiston aluepäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässä vuoden 2018 alusta.

Tiainen on työskennellyt Syömishäiriöliitto SYLI ry:n vt. toiminnanjohtajana viimeisen vuoden. Aiemmin hän työskenteli liiton aluepäällikkönä yhteensä viisi vuotta. Tiaisen tehtäviin Syömishäiriöliitossa kuului erityisesti esimies-, koulutus-, ja kehittämistehtäviä. Hän pystyy hyvin valvomaan JHL:n jäsenten etuja, koska hänellä on vahva järjestötausta ja laajat verkostot. Hänellä on myös vankka kokemus yhdistystoiminnan kehittämisestä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Koulutukseltaan Tianen on filosofian maisteri.

JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla ja yksityisissä hyvinvointipalveluissa. JHL neuvottelee yli 100 työ- ja virkaehtosopimusta ja tekee joka päivä työtä sen eteen, että suomalaisessa työelämässä työntekijöitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Aluetoimistojen tehtävänä omalla alueellaan on jäsenpalvelu ja yhdistysten toimijoiden tukeminen, neuvonta ja koulutus edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Oulun seudun aluetoimiston vastuualueita ovat Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu. Aluetoimistolla on toimistot Oulussa ja Kajaanissa.

Lisätiedot

Aluepäällikkö Saila Pirnes, JHL Oulun seudun aluetoimisto ja Kajaanin toimisto
Puhelin: 010 7703 612 / 0400 287 432

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n 220 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Parterna godkände förlikningsförslaget för energibranschens, alla strejker återkallas21.3.2018 17:48Tiedote

JHL och Elbranschernas fackförbund har godkänt riksförlikningsmannens förlikningsförslag i arbetstvisten inom el-, energi- ICT- och nätverksbranschen. Även arbetsgivarförbunden Palta och Energiindustrin rf godkände förslaget. Detta löser arbetstvisten inom branschen, vilket betyder att övertids- och skiftbytesförbudet och de planerade strejkerna återkallas med omedelbar verkan.

JHL: Uuden varhaiskasvatuslain valmistelu pitää keskeyttää, onko jopa 8 000 työpaikkaa vaarassa?16.3.2018 10:52Tiedote

Opetus- ja kulttuuriministeriön pitää keskeyttää uuden varhaiskasvatuslain valmistelu, JHL vaatii. Laki pitää valmistella uudestaan, koska se perustuu virheellisiin laskelmiin, esimerkiksi varhaiskasvatuksessa tehtävän työn määrä on laskettu täysin alakanttiin. Pahimmillaan uudistus johtaa siihen, että tuhannet alan ammattilaiset menettävät pätevyyden työhönsä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme