Attendo

Joel Hallikainen lähtee kiertämään Attendon hoiva- ja palvelukodeissa

Jaa

Attendon hoiva- ja palvelukodeissa perinteiksi muodostuneet ja odotetut artistikiertueet saavat jatkoa. Vuoden 2018 tähtiartistina kiertää pitkän linjan esiintyjä Joel Hallikainen, joka jatkaa 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Hallikaisen Elämäni laulut -kiertue Attendon hoiva- ja palvelukodeissa alkaa 26. maaliskuuta Virroilla ja Honkajoella ja kiertää ympäri Suomen vuoden 2018 aikana.

Joel Hallikainen lähtee kiertueelle Attendon hoiva- ja palvelukoteihin.
Joel Hallikainen lähtee kiertueelle Attendon hoiva- ja palvelukoteihin.

Attendon hoiva- ja palvelukodeissa perinteiksi muodostuneet ja odotetut artistikiertueet saavat jatkoa. Vuoden 2018 tähtiartistina kiertää pitkän linjan esiintyjä Joel Hallikainen, joka jatkaa 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Hallikaisen Elämäni laulut -kiertue Attendon hoiva- ja palvelukodeissa alkaa 26. maaliskuuta Virroilla ja Honkajoella ja kiertää ympäri Suomen vuoden 2018 aikana.

”Yhteiskunnassamme ei ole koskaan ollut niin paljon elämänkokemusta ja ikäihmisiä kuin tänään on. Konserteissani olen kiittämässä suurta ikäluokkaa heidän elämäntyöstään. He ovat tehneet meille hyvän maan elää ja tehdä työtä. Attendon konserteissa laulan myös heille, jotka tarvitsevat elämässään tukea ja rohkaisua. Haluan kohdata ja nähdä kuulijani. Attendon intiimit konsertit tarjoavat siihen loistavan mahdollisuuden, kohdata ja olla läsnä kiitollisella mielellä”, sanoo Joel Hallikainen.

”Kun viitteitä siitä, että Joel Hallikainen olisi saatavilla Attendon hoiva- ja palvelukoteihin tuli, alkoi kyselyjen tulva”, sanoo Krista Lamminen Attendosta. 

Eturivin muusikoiden kiertueet Attendon hoiva- ja palvelukodeissa ovat jo muotoutuneet perinteeksi, jonka aloitti Janne Tulkki ja viimeisimmäksi esiintymisillään ovat ilahduttaneet Marita Taavitsainen ja Mikael Konttinen.

”Jokaisella pitäisi olla kunnosta tai asuinpaikasta riippumatta mahdollisuus elämyksiin. Tämän vuoksi tuomme esiintyjiä hoiva- ja palvelukoteihimme. Eturivin artistit tarjoavat unohtumattoman hetken niin asukkaille kuin heidän läheisilleen ja samalla syntyy uusia, perheitä yhdistäviä muistoja. Live-esiintymiset ovat meillä aina hyvin odotettuja. Musiikilla on muutenkin tärkeä rooli arjessamme”, jatkaa Lamminen Attendosta.

Joel Hallikaisen esitykset hoiva- ja palvelukodeissa rakentuvat kyseisen yleisön toiveiden mukaan. Hallikaisen repertuaari uudessa ja aiemmin luodussa tuotannossa on valtava.

”En halua lukita ohjelmistoa ennalta, sillä jokainen tilaisuus on arvioitava omana itsenään ja on kuunneltava yleisöä. Voin valita ohjelmistooni parhaat laulut Kuurankukista, Äidille ja Finlandia-hymniin ja kaikkea siltä väliltä”, päättää Joel Hallikainen.

Joel Hallikaisen keikkakalenteri Attendon hoiva- ja palvelukodeissa päivittyy Attendon kotisivulle (www.attendo.fi/hallikainen) ja Joel Hallikaisen keikkakalenteriin (www.joelhallikainen.com) Hallikaisen esiintymisen varanneita Attendon hoiva- ja palvelukoteja on tähän mennessä 56. Kiertue toteutetaan yhteistyössä MagnumLiven ja Joel Hallikaisen kanssa. 

Ensimmäisten päivien esiintymiset ovat: 

ma 26.3 
klo 13.00 Attendo Villa Rauhala, Honkajoki
klo 18.00 Attendo Keituri, Virrat


ti 27.3

klo 12.00 Attendo Torkontalo, Lahti
klo 16.00 Attendo Aavatar, Lahti

ke 28.3
klo 13.30 Attendo Linnanharju, Helsinki
klo 17.30 Attendo Onnentäyttymys, Pornainen

Lisäksi esiintymisiä on tulossa seuraaville paikkakunnille:
Alajärvi, Espoo (2), Halkia, Hammaslahti, Heinola (2), Hollola, Honkajoki, Joensuu (2), Joutsa, Kajaani, Kemi, Kerava, Kerimäki, Kouvola, Kurikka, Kuusamo, Lappeenranta, Liperi, Lohja, Mäntyharju, Nurmes, Orivesi (2), Oulu (3), Puolanka, Raahe, Riihimäki, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Sulkava, Suonenjoki, Sysmä, Tampere, Teuva, Tohmajärvi, Turenki, Turku (2), Vaasa, Vantaa (3) ja Ylöjärvi.

Toimitukset ovat lämpimästi tervetulleita kuuntelemaan Elämäni laulut -esityksiä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Krista Lamminen
viestintäasiantuntija, Attendo
krista.lamminen@attendo.fi
p. 044 494 2130

Joelin haastattelupyynnöt:

Liisa Marjomäki
mediatiedotus, MagnumLive
liisa.marjomaki@magnumlive.fi
p. 050 525 4109

www.magnumlive.fi

Kuvat

Joel Hallikainen lähtee kiertueelle Attendon hoiva- ja palvelukoteihin.
Joel Hallikainen lähtee kiertueelle Attendon hoiva- ja palvelukoteihin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää noin 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Teemahoivakodissa lähihoitaja pääsee toteuttamaan taiteellista puoltaan10.8.2018 12:10Blogi

Anna-Mari Uskin lapsuutta ja nuoruutta väritti taiteellisuus. Taide on pysynyt tärkeässä roolissa myös aikuisiällä. - Isän puolelta kaikki piirtävät, mutta molemmat vanhempani ovat taiteellisesti lahjakkaita. Katselin 5-vuotiaana äitiä, tätiä ja mummoja neulomassa ja isää sukulaisineen piirtämässä. Päätin silloin, että minäkin haluan neuloa ja piirtää, sanoo Anna-Mari Uski. Siitä lähtien on Anna-Mari piirtänyt, maalannut ja tehnyt käsitöitä, mutta taide elättää vain harvan Suomessa, joten Anna-Marillakin on päivätyö, jonka hän nimeää toiseksi kutsumuksekseen. - Tykkään äiti-hahmona hoitaa ihmisiä. Minulla on ollut aina vähän hoivavietti. Saan hyvän mielen, kun kiitetään ja tiedän tehneeni työni hyvin, kertoo Uski. Pian kolme vuotta lähihoitajana vanhusten parissa työskennellyt Anna-Mari siirtyi Attendo Marsalkanhoviin Mikkeliin, kun kulttuuri- ja taidepainotteinen hoivakoti avattiin loppukeväästä. Teemakoti on ollut mieluisa työpaikka. - Meillä on rento ja yhteisöllinen ilmapiiri. Olem

Vuoksenniskalla rakennustyöt hyvässä vauhdissa: ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan jo maaliskuussa2.7.2018 10:02Tiedote

Attendo avaa ensi keväänä palvelukodin mielenterveyskuntoutujille Imatran Vuoksenniskalle Havurinne 3:en. Attendo Havurinteeksi nimetty palvelukoti koostuu yhteensä 43:sta tehostettuun palveluasumiseen, kevyempään palveluasumiseen sekä tuettuun asumiseen soveltuvasta asunnosta. Rakentaminen on alkanut kesäkuun puolivälissä. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan maaliskuussa 2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme