Attendo

Joel Hallikainen lähtee kiertämään Attendon hoiva- ja palvelukodeissa

Jaa

Attendon hoiva- ja palvelukodeissa perinteiksi muodostuneet ja odotetut artistikiertueet saavat jatkoa. Vuoden 2018 tähtiartistina kiertää pitkän linjan esiintyjä Joel Hallikainen, joka jatkaa 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Hallikaisen Elämäni laulut -kiertue Attendon hoiva- ja palvelukodeissa alkaa 26. maaliskuuta Virroilla ja Honkajoella ja kiertää ympäri Suomen vuoden 2018 aikana.

Joel Hallikainen lähtee kiertueelle Attendon hoiva- ja palvelukoteihin.
Joel Hallikainen lähtee kiertueelle Attendon hoiva- ja palvelukoteihin.

Attendon hoiva- ja palvelukodeissa perinteiksi muodostuneet ja odotetut artistikiertueet saavat jatkoa. Vuoden 2018 tähtiartistina kiertää pitkän linjan esiintyjä Joel Hallikainen, joka jatkaa 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Hallikaisen Elämäni laulut -kiertue Attendon hoiva- ja palvelukodeissa alkaa 26. maaliskuuta Virroilla ja Honkajoella ja kiertää ympäri Suomen vuoden 2018 aikana.

”Yhteiskunnassamme ei ole koskaan ollut niin paljon elämänkokemusta ja ikäihmisiä kuin tänään on. Konserteissani olen kiittämässä suurta ikäluokkaa heidän elämäntyöstään. He ovat tehneet meille hyvän maan elää ja tehdä työtä. Attendon konserteissa laulan myös heille, jotka tarvitsevat elämässään tukea ja rohkaisua. Haluan kohdata ja nähdä kuulijani. Attendon intiimit konsertit tarjoavat siihen loistavan mahdollisuuden, kohdata ja olla läsnä kiitollisella mielellä”, sanoo Joel Hallikainen.

”Kun viitteitä siitä, että Joel Hallikainen olisi saatavilla Attendon hoiva- ja palvelukoteihin tuli, alkoi kyselyjen tulva”, sanoo Krista Lamminen Attendosta. 

Eturivin muusikoiden kiertueet Attendon hoiva- ja palvelukodeissa ovat jo muotoutuneet perinteeksi, jonka aloitti Janne Tulkki ja viimeisimmäksi esiintymisillään ovat ilahduttaneet Marita Taavitsainen ja Mikael Konttinen.

”Jokaisella pitäisi olla kunnosta tai asuinpaikasta riippumatta mahdollisuus elämyksiin. Tämän vuoksi tuomme esiintyjiä hoiva- ja palvelukoteihimme. Eturivin artistit tarjoavat unohtumattoman hetken niin asukkaille kuin heidän läheisilleen ja samalla syntyy uusia, perheitä yhdistäviä muistoja. Live-esiintymiset ovat meillä aina hyvin odotettuja. Musiikilla on muutenkin tärkeä rooli arjessamme”, jatkaa Lamminen Attendosta.

Joel Hallikaisen esitykset hoiva- ja palvelukodeissa rakentuvat kyseisen yleisön toiveiden mukaan. Hallikaisen repertuaari uudessa ja aiemmin luodussa tuotannossa on valtava.

”En halua lukita ohjelmistoa ennalta, sillä jokainen tilaisuus on arvioitava omana itsenään ja on kuunneltava yleisöä. Voin valita ohjelmistooni parhaat laulut Kuurankukista, Äidille ja Finlandia-hymniin ja kaikkea siltä väliltä”, päättää Joel Hallikainen.

Joel Hallikaisen keikkakalenteri Attendon hoiva- ja palvelukodeissa päivittyy Attendon kotisivulle (www.attendo.fi/hallikainen) ja Joel Hallikaisen keikkakalenteriin (www.joelhallikainen.com) Hallikaisen esiintymisen varanneita Attendon hoiva- ja palvelukoteja on tähän mennessä 56. Kiertue toteutetaan yhteistyössä MagnumLiven ja Joel Hallikaisen kanssa. 

Ensimmäisten päivien esiintymiset ovat: 

ma 26.3 
klo 13.00 Attendo Villa Rauhala, Honkajoki
klo 18.00 Attendo Keituri, Virrat


ti 27.3

klo 12.00 Attendo Torkontalo, Lahti
klo 16.00 Attendo Aavatar, Lahti

ke 28.3
klo 13.30 Attendo Linnanharju, Helsinki
klo 17.30 Attendo Onnentäyttymys, Pornainen

Lisäksi esiintymisiä on tulossa seuraaville paikkakunnille:
Alajärvi, Espoo (2), Halkia, Hammaslahti, Heinola (2), Hollola, Honkajoki, Joensuu (2), Joutsa, Kajaani, Kemi, Kerava, Kerimäki, Kouvola, Kurikka, Kuusamo, Lappeenranta, Liperi, Lohja, Mäntyharju, Nurmes, Orivesi (2), Oulu (3), Puolanka, Raahe, Riihimäki, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Sulkava, Suonenjoki, Sysmä, Tampere, Teuva, Tohmajärvi, Turenki, Turku (2), Vaasa, Vantaa (3) ja Ylöjärvi.

Toimitukset ovat lämpimästi tervetulleita kuuntelemaan Elämäni laulut -esityksiä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Krista Lamminen
viestintäasiantuntija, Attendo
krista.lamminen@attendo.fi
p. 044 494 2130

Joelin haastattelupyynnöt:

Liisa Marjomäki
mediatiedotus, MagnumLive
liisa.marjomaki@magnumlive.fi
p. 050 525 4109

www.magnumlive.fi

Kuvat

Joel Hallikainen lähtee kiertueelle Attendon hoiva- ja palvelukoteihin.
Joel Hallikainen lähtee kiertueelle Attendon hoiva- ja palvelukoteihin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää noin 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Aino Health yhteistyöhön Attendo Terveyspalveluiden kanssa13.4.2018 14:37Tiedote

Aino Health ja Attendo Terveyspalvelut ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen koskien Ainon työkykyjohtamisen toiminnanohjausjärjestelmää HealthManageria. Ainon HealthManagerin avulla Attendo laajentaa portfoliotaan työkykyjohtamisen järjestelmän osalta. Yhteistyö Attendo Terveyspalveluiden kanssa mahdollistaa Ainolle skaalautumisen ja kasvun kumppaniverkoston avulla. Yhteistyö alkaa huhtikuusta 2018 alkaen.

Nuori, oletko vielä vailla kesätöitä? Attendo palkkaa n.300 nuorta kesätöihin hoivakoteihinsa ympäri Suomen29.3.2018 11:32Tiedote

Vielä ehtii hakea kesätyötä, sillä Attendo haluaa tukea nuorten työllistämistä ja työelämään tutustumista, ja palkkaa nuoria kesätyöntekijöitä hoivakoteihinsa ympäri Suomen Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelun kautta. Hakuaika Attendolle on käynnistynyt ja päättyy 15. huhtikuuta. Attendo tarjoaa kesätyöpaikan noin 300 nuorelle. Kesätyötä voivat hakea 15 – 18 -vuotiaat nuoret.

Tilaelementtirakentamisena toteutettu Attendo-palvelukoti kohoaa reipasta vauhtia Raumalla28.3.2018 09:12Tiedote

Raumalle Rantasentielle tulee uusi mielenterveyskuntoutujien palvelukoti. Tontin perusteella ei arvaisi, miten pitkälle palvelukodin rakennustyöt ovat edenneet, sillä kiinteistö on valmis toukokuussa ja asukkaat pääsevät muuttamaan jo alkukesästä. Attendo rekrytoi Raumalle toiminnan käynnistyessä 11 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Rakennustapana kohteessa käytetään tilaelementtiratkaisua, joka kuuluu kiinteistön urakoivan Mediset Hoivarakentajat Oy:n osaamisalueisiin.

Pyhtään asiakastyytyväisyys edelleen huippuluokkaa23.3.2018 13:15Tiedote

Attendon tuottamat Pyhtään sosiaali- ja terveyspalvelut saavat pyhtääläisiltä hyvää palautetta. Viime vuoden asiakastyytyväisyyskyselyn tulos oli 4,81 asteikolla 1-5, joka on tuloksena erinomainen. Edellisvuoden tulos oli 4,72/5. Myös henkilöstötyytyväisyys on hyvä, kysymykseen ”Kuinka hyvin viihdyt työssäsi” vastaajien keskiarvo oli 4 asteikolla 1-5. Palvelujen käyttö oli myös laajaa, Pyhtään terveyspalvelujen asiakkaana vuonna 2017 oli miltei kolme neljäsosaa pyhtääläisistä. Asiakastyytyväisyystutkimuksen toteutti Kuulas Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme