Attendo

Joel Hallikaisen kiertuevuosi Attendolla huipentuu konserttiin Ruotsissa

Jaa

Rakastettu taiteilija Joel Hallikainen on kiertänyt tämän vuoden Attendon hoiva- ja palvelukodeissa ympäri Suomen. Kaikkiaan Hallikainen esiintyy 89:ssä Attendon ikäihmisten hoivakodissa ja mielenterveyskuntoutujien palvelukodissa. Kiertue on ollut valtaisa menestys niin yleisön kuin artistin itsensä mielestä. Esiintymiset on noteerattu Ruotsia myöten, jonne Hallikainen on kutsuttu esiintymään Suomen-kiertueen innoittamana 5. joulukuuta Attendo Fortuna-Onnelan hoivakotiin.

"On ollut etuoikeus päästä kohtaamaan silmästä silmään ja sydämestä sydämeen maamme rakentajat", Joel Hallikainen kiittelee.
"On ollut etuoikeus päästä kohtaamaan silmästä silmään ja sydämestä sydämeen maamme rakentajat", Joel Hallikainen kiittelee.

Hallikainen esiintyy Uppsalassa Suomen itsenäisyyspäivän aattona kello 13.00. Hoivakoti on kaksikielinen, sillä osa asukkaista on ruotsinsuomalaisia.  
 
- Monella muistisairaalla äidinkieli aktivoituu sairauden edetessä. On upeaa, että he pääsevät osallisiksi musiikista omalla äidinkielellään tällaisen konsertin kautta. Joel Hallikaisen taito kohdata jokainen kuulija ainutlaatuisena ja monipuolinen kappalerepertuaari ovat puhutelleet tällä hoivakotikiertueella Suomessa aivan poikkeuksellisesti niin palvelukodeissa asuvia, heidän läheisiään kuin hoivahenkilöstöäkin, sanoo Timo Korpela Attendosta.  
 
Attendo on järjestänyt nimekkäiden artistien kiertueita hoiva- ja palvelukodeissaan liki vuosittain, jotta palvelukodeissa asuvat ja heidän läheisensä saisivat yhdistävän ja ikimuistoisen kokemuksen vielä siinäkin vaiheessa, kun julkisiin konsertteihin ei heikentyneen kunnon puolesta ole mahdollista osallistua.  
 
- On ollut etuoikeus päästä kohtaamaan silmästä silmään ja sydämestä sydämeen maamme rakentajat. Se ikäluokka joka on kantanut vastuun huomisesta, joka on tänään. Lähes 90 Attendo-kotia kiertäneenä olen saanut nähdä rakkautta ja huolenpitoa, kertoo Joel Hallikainen kiertuekokemuksistaan.  

- Olen nähnyt myös huolia ja vaivoja, mutta kaikki tämä on osa elämää johon vain me, sinä ja minä voimme tarttua. Yhteiskunnassamme ei koskaan ole ollut niin paljon elämänkokemusta ja viisautta kuin ikäihmisissämme tänään. Minun ikäluokkani kunniavelka on sanoa kiitos sekä kohdata ja tehdä näkyväksi edellämme kulkeneet. Jos me emme sitä tee, kuka sen sitten? Hallikainen jatkaa. 
 
Joel Hallikaisen kiertueen päätöskonsertti Suomessa järjestetään 16. joulukuuta Hämeenkoskella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Korpela
viestintäpäällikkö, Attendo
timo.korpela@attendo.fi
p. 044 494 2122

Joelin haastattelupyynnöt:
Liisa Marjomäki
mediatiedotus, MagnumLive
liisa.marjomaki@magnumlive.fi
p. 050 525 4109

Kuvat

"On ollut etuoikeus päästä kohtaamaan silmästä silmään ja sydämestä sydämeen maamme rakentajat", Joel Hallikainen kiittelee.
"On ollut etuoikeus päästä kohtaamaan silmästä silmään ja sydämestä sydämeen maamme rakentajat", Joel Hallikainen kiittelee.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo: Tulosennuste vuoden 2019 toiselle vuosineljännekselle ja kattava toimintaohjelma sisältäen Suomen johtoryhmän vahvistamisen18.6.2019 23:20:24 EESTTiedote

Attendo käynnistää toimintaohjelman luodakseen paremman tasapainon uusien hoiva- ja palvelukotien avaamisen ja käytössä olevien yksiköiden käyttöasteen ylläpitämisen välillä. Yhtiö odottaa markkinoiden odotuksia heikompaa tulosta johtuen pääasiassa uusien asukaspaikkojen myynnin alhaisemmasta kasvusta Suomessa. Attendo arvioi koko konsernin liikevoiton (EBITA*) olevan noin 120 miljoonaa Ruotsin kruunua vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Toisen vuosineljänneksen ennuste heijastaa jatkuvaa tulostasoa (run-rate) eikä sisällä kertaluonteisia eriä. Attendo ryhtyy myös toimiin vahvistaakseen Suomen organisaation johtoa uudella liiketoiminta-alueen johtajalla. Lisäksi yhtiö jatkaa uusien hoiva- ja palvelukotien määrän vähentämistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme