Johnny Kniga

Johnny Knigan syksyn 2019 kirjat on julkistettu

Jaa

Johnny Knigan syksyn kirjoista löytyy yllätyksellisiä henkilökuvia ja rohkeutta monilla areenoilla – sekä uusi Harry Hole -trilleri.

Maria Veitolan Veitola – Toisinpäin -kirjan sisällön suunnasta vastaavat lukijat – niin fanit kuin vihamiehet. Kirja syntyy kysymyksistä, joita ihmiset Veitolalle esittävät ja hänen vastauksistaan niihin.

”Totuus ja tehtävä -leikissäkin mä valitsen aina totuuden.” Maria Veitola

Veitsi on Suomessakin jo lähes miljoona kirjaa myyneen Jo Nesbøn uusi Harry Hole -trilleri, jossa yksi luvattoman rakkauden yö voi lopulta tuhota kaiken.

Hippo Taatilan Teflon Bible – Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin tie Maltsun ghetoista suomiräpin messiaiksi paljastaa, onko Teflon Brothersissa kyse koko kansan bilepumpusta vai ennemmin monitasoisesta metaperformanssista.

Miina Äkkijyrkän ja Lamppu Laamasen Äkkijyrkkä – Jumala ja erotiikka on muistelmateos elämästä ilman aitauksia ja karsinoita.

Markus Leikolan, Pentti Linkolan ja Juha Metson teos Sielunmessu – Luonnosta, elämästä ja ihmisestä on runollinen kuvateos Pentti Linkolasta, kiihkeästä ympäristöfilosofista, jonka ajattelu on ajankohtaisempaa kuin koskaan.

Pekka Jaatisen Suomussalmi – Talvisota 193940 on verenkarvas, monisärmäinen romaani siviileistä, jotka eivät lähteneet evakkoon Puna-armeijan tieltä talvella 1939.

Margaret Atwoodin romaani Noidan sikiö on sydämellinen uudelleentulkinta yhdestä William Shakespearen rakastetuimmasta näytelmästä, Myrskystä.

Malin Persson Gioliton Tapaus Youssuf K. on kylmäävä pienoisromaani siitä, kuinka terrorismi tuhoaa ihmisen, yhteiskunnan ja oikeuslaitoksen.

Jonas Gardellin Ehdottoman rakkauden muistolle on eeppinen romaani suuresta solidaarisuudesta, äärimmäisestä petoksesta ja kaiken kestävästä rakkaudesta.

Mikko Gustafssonin ja Janne Huuskosen Kultainen vasikka – Järjestäytynyt rikollisuus Suomessa on kahden tutkivan journalistin kirja moottoripyöräjengiläisten ja vanhan alamaailman yhteenotosta ja konfliktin jälkeisestä yhteiselosta.

Markus Ånäsin Kärsimysten kirja – Karvaiden urheilutappioiden vuosikymmenet kokoaa urheilijoidemme tappiot, katkerimmat koettelemukset ja sietämättömimmät muistot – urheilijoiden itsensä kertomina.

 

Johnny Knigan katalogi kokonaisuudessaan luettavissa täältä https://issuu.com/kirja/docs/johnny_kniga_syksy_2019

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Satu-Maria Rastas, satu-maria.rastas@wsoy.fi, puh. 050 361 7980.

Arvostelukappaleet: tiedotus@wsoy.fi 

Painokelpoiset kansi- ja kirjailijakuvat: www.johnnykniga.fi/medialle/kuvapankki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Satu-Maria Rastas
satu-maria.rastas@wsoy.fi
puh. 050 361 7980

Tietoja julkaisijasta

Johnny Kniga
Johnny Kniga
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.johnnykniga.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Johnny Kniga

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme