Helsingin seudun kauppakamari

Johtaminen on mahdoton tehtävä?

Jaa

Pahaa johtamista syntyy, kun johtajan ja johdettavien vuorovaikutus ei toimi hyvällä ja terveellä tavalla. Missä tilanteissa johtajat ja johdettavat kokevat työyhteisön hankalana ja haastavana. Mitä tilanteen parantamiseksi voi tehdä?

Paha johtaminen -teoksen teoria on kirjoitettu psykologian, johtamisen ja työnohjauksen näkökulmista. Siihen on lisätty käytännön vinkkejä ja kuvitteellisia asiakastarinoita, joissa psykologi auttaa vastaanotolle tulevia ihmisiä näiden kokemissa ongelmissa. Näissä kohtaamisissa lukijalle selvennetään haastavia tilanteita, jotka ovat yleisiä ja monille meistä tuttuja. Kirja antaa vahvistusta sille, että ihminen on harvoin ongelmiensa kanssa yksin, sillä samoja tilanteita kokevat jatkuvasti myös muut ihmiset vastaavissa tilanteissa. Näihin tapauksiin on mahdollista vaikuttaa suotuisasti ja saada apua.

Kirjasta on hyötyä kaikille esimiehille, johtajille sekä johdettaville, jotka haluavat vaikuttaa myönteisellä tavalla työyhteisön toimintaan.

Tarja Turtio on psykologi ja johdon konsultti. Hän on työskennellyt yli 15 vuoden ajan erilaisten työyhteisöjen parissa auttaen johtajia ja henkilöstöä selvittämään erityisesti henkilösuhteista johtuvia epäkohtia ja löytämään ihmisistä parhaan potentiaalin organisaation hyväksi.

Tervetuloa kauppakamarin Paha johtaminen -kirjan julkistustilaisuuteen to 26.10. klo 8.30–10.30 kauppakamarille Kalevankatu 12, 2. krs. Aamiaisen ja kirjailijan esityksen lisäksi ohjelmassa on paneelikeskustelu, jossa ovat mukana Anu Kolari, Henkilöstöjohtaja, Henkilöstön kehitys, Mehiläinen, Martti Muona, Senior Vice President, VV-Autotalot Oy ja Arja Minkkinen, pääluottamusmies, OP-ryhmä.

Ilmoittautuminen kustannus@helsinki.chamber.fi

Tarja Turtio: Paha johtaminen - 2 teesiä johtamisesta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 7733 2978
Hilkka Vainio, markkinointipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
markkinointi@helsinki.chamber.fi

Kuvat

Paha johtaminen -kirja
Paha johtaminen -kirja
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot.

www.kauppakamarikauppa.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme