M-Files

Johtava järjestelmäintegroija delaware tuo syvällisen SAP- ja Microsoft-osaamisen M-Filesin globaaliin kumppaniohjelmaan

Jaa

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoyhtiö M-Files Oy on aloittanut kumppaniyhteistyön maailmanlaajuisesti toimivan delawaren kanssa. Kumppanuus keskittyy ratkaisuihin, joissa M-Files-ohjelmisto integroidaan muihin ydinjärjestelmiin, kuten SAP:iin sekä Microsoft SharePointiin ja Office 365:een.

Älykkäitä tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävä M-Files Oy on saanut maailmanlaajuiseen kumppaniohjelmaansa uusimman vahvistuksen, järjestelmäintegroija delawaren. Organisaatiolla on vahva maailmanlaajuinen markkina-asema ja kattava kokemus SAP:ista sekä Microsoftin ratkaisuista.

delaware työllistää yli 1800 ammattilaista 14 maassa. Yhtiössä toimii yli 200 konsulttia, jotka ovat erikoistuneet tiedonhallinnan sekä liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja automatisointiin. Tehokkuus saavutetaan integroimalla ERP- ja CRM-ratkaisut M-Filesin tiedonhallintaratkaisuihin.

delawarella on laaja kokemus monista liiketoimintajärjestelmistä kuten SAP, Microsoft Dynamics, SharePoint ja Office 365, Salesforce sekä OpenText. M-Files voidaan helposti integroida näihin järjestelmiin, jolloin käyttäjille voidaan tarjoa pääsy koko liiketoimintatietoon yhden käyttöliittymän kautta. M-Files mahdollistaa myös sen, että yhdistäminen ei vaadi tietojen siirtämistä eikä olemassa olevia järjestelmiä ja prosesseja häiritä. Tämän ansiosta delaware pystyy integroimaan M-Filesin omien asiakkaidensa olemassa oleviin järjestelmiin ilman kalliita ja aikaa vaativia siirtoprojekteja. Näin käyttäjille tarjotaan nopea pääsy kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu.

"Toimintamme ydin ja kasvun perusta on asiakkaidemme liiketoimintaprosessien kehittäminen integraatioiden avulla. M-Files on juuri oikea kumppani meille, koska heidän filosofiansa tukee juuri järjestelmäriippumatonta lähestymistapaa. M-Files pystyy yhdistämään muissa liiketoimintasovelluksissa olevan tiedon häiritsemättä olemassa olevien järjestelmien käyttöä. Heidän tuotteensa on erittäin käyttäjäystävällinen ja se myy itse itsensä, kun esittelemme sitä asiakkaillemme. Lisäksi M-Files on ketterä ja ennakkoluuloton tiedonhallinnan edelläkävijä, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä", sanoo Frank van Asten, joka vastaa maailmanlaajuisesti delawaren tiedonhallinnan liiketoiminnasta.

"M-Filesin kansainvälinen menestys pohjautuu suoramyynnin lisäksi vahvaan yhteistyökumppanien ekosysteemiin. delaware on juuri sellainen liiketoimintakumppani, joka auttaa meitä ylläpitämään ja kasvattamaan nopeaa kasvua sekä vahvaa kokemusta asiakasmenestyksessä. delawarella on erikoisosaamista, resursseja ja asiakaslähtöinen toimintatapa, mikä tekee heistä ideaalin kumppanin M-Filesille. Odotamme innolla, että pääsemme työskentelemään heidän kanssaan", toteaa M-Files Oy:n EMEA Channel Sales Director Marko Javanainen.

M-Files tarjoaa kattavan valikoiman bisnesmahdollisuuksia jälleenmyyjille (VAR), järjestelmäintegroijille ja konsulttipalveluyrityksille lukuisilla eri toimialoilla ja monissa markkinasegmenteissä. Liittymällä globaaliin M-Filesin Partneriverkostoon yritykset voivat lisätä uuden tulolähteen jatkuvasti kasvavilla tiedonhallintapalveluihin ja tiedonhallintajärjestelmiin (ECM) liittyvillä markkinoilla. M-Filesilla on tällä hetkellä yli 600 kumppania yli 100 maassa.

delaware

delaware is a fast-growing, global company that delivers advanced solutions and services to organizations striving for a sustainable, competitive advantage. We guide our customers through their business transformation, applying the ecosystems of our main business partners, SAP and Microsoft. We continue to service our customers afterward, assuring continuity and continuous improvement.

In all perspectives, we apply our own sustainable business model that aims for the long-term. Our future leaders are already among us. They are driving our clients’ success, shaping them to stand out today and preparing them for tomorrow.

delaware employs 1800+ professionals of which 200+ are active on Information Management across 27 regional offices in Europe, the Middle East, Asia and the Americas.

Combining Strength, delivering Solutions: delaware.pro

Esittelyssä M-Files 2018 -tiedonhallintaratkaisu (englanniksi).
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Arvostetut kansainväliset markkinatutkimuslaitokset ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files matkaa pääministerin mukana Washingtoniin ja vahvistaa asemaansa Yhdysvalloissa26.11.2018 08:30Tiedote

Yhdysvaltojen suurilla markkinoilla jo hyvän jalansijan saanut ohjelmistoyhtiö M-Files osallistuu pääministeri Juha Sipilän työvierailulle Washingtoniin. Tänään 26.11. alkavan matkan tarkoituksena on vahvistaa Suomen ja Yhdysvaltojen kahdenvälisiä suhteita sekä taloudellista ja teknologista yhteistyötä. M-Filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo näkee matkan mahdollisuutena vahvistaa M-Filesin asemaa Yhdysvalloissa.

M-Files sai Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon14.11.2018 11:00Tiedote

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt M-Filesille palkinnon menestyksestä kansainvälisillä markkinoilla. Kansainvälisen kasvun lisäksi M-Files valikoitui palkinnon saajaksi innovatiivisten älykkään tiedonhallinnan ratkaisujensa sekä Suomen talouteen tekemänsä positiivisen, inspiroivan vaikutuksen ansiosta. M-Files haluaa ratkaista tietokaaoksen aiheuttamat ongelmat sekä muuttaa tavan, jolla tietoa käsitellään.

Gartner: M-Files on tiedonhallinnan globaali visionääri 201830.10.2018 08:10Tiedote

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävä M-Files on nimetty visionääriksi Gartnerin tiedonhallintaa käsittelevässä globaalissa raportissa. Gartnerin arvio perustuu M-Filesin tiedonhallinnan vision täydellisyyteen sekä toimintakyvykkyyteen markkinoilla. Menestys maailman merkittävimpien markkinatutkimuslaitosten, kuten Gartnerin, raporteissa vauhdittaa suomalaisen ohjelmistoyhtiön kansainvälistymistä.

Pimeä tieto lamauttaa organisaatiot – jopa 30 prosenttia työajastamme kuluu turhaan työhön20.9.2018 08:30Tiedote

Tietokaaos ja pimeä tieto ovat vieneet suomalaiset organisaatiot tilanteeseen, jossa jopa 30 prosenttia työntekijän työajasta voi kulua turhaan ja turhauttavaan työhön. Yli 50 prosenttia organisaatioiden datasta on pimeää tietoa, josta olisi lisäarvoa organisaatiolle, mutta sitä ei pystytä hyödyntämään liiketoiminnassa. Tekoäly voi auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme