Kustannusosakeyhtiö Otava

Jojo Uimonen Otavan markkinointipäälliköksi

Jaa

Jojo Uimonen on nimitetty Kustannusosakeyhtiö Otavan markkinointipäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.2.2018.

Jojo Uimosella on vahva ja monipuolinen kokemus markkinoinnin tehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt markkinointipäällikkönä Sandrew Metronome Oy:ssä ja SF Film Oy:ssä. Otavaan Uimonen siirtyy Dionysos Films Oy:stä.

”Olen todella innoissani, että pitkäaikainen haaveeni työskennellä kirjankustannuksen parissa toteutuu. Otavassa osaaminen yhdistyy innovatiiviseen ja innostuneeseen tekemiseen. Lähden ilolla viemään sitä osaltani eteenpäin yhdessä taitavan tiimin ja upeiden kirjailijoiden kanssa”, sanoo Jojo Uimonen.

”Olen riemuissani siitä, että saamme Jojon Otavan markkinoinnin tiimiin. Hänellä on juuri sellaista näkemystä ja kokemusta markkinointiviestinnästä, jota tarvitsemme kun kilpailu ihmisten tavasta käyttää vapaa-aikaansa on kova”, sanoo Otavan markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Tähjänjoki.
 
Lisätietoja:
Kustannusosakeyhtiö Otava, markkinointi-ja viestintäjohtaja Kirsi Tähjänjoki, 040-7255374 kirsi.tahjanjoki@otava.fi 
Jojo Uimonen, Kustannusosakeyhtiö Otava, markkinointipäällikkö 040 703 1213
 

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutuuskirja bujon kehittäjältä – menetelmä syntyi, kun Ryder Carroll yritti selviytyä arjestaan vakavan keskittymishäiriön kanssa22.11.2018 08:47Tiedote

Ryder Carrollin uutuuskirja “Bullet Journal -metodi” kertoo aktivoivasti ja hauskasti, kuinka päästä sisälle kaikkien aikojen suosituimpaan muistikirjailmiöön. Kirjan neuvojen avulla sekä vasta-alkajat että kokeneet bujoilijat oppivat hyödyntämään menetelmää entistä paremmin. Esipuheessa Carroll valottaa myös huippusuositun menetelmän syntyhistoriaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme