Veikkaus

Jokerista 2 miljoonan euron päävoitto Nivalaan – Vikingloton potti kasvaa noin 29 miljoonaan

Jaa

Keskiviikko-Jokerista löytyi tällä kierroksella (12/2018) yksi täysosuma. Koska peli oli pelattu tuplattuna, voitto kohosi huikeaan 2 miljoonaan euroon. Täysosuman tuonut Jokeri on pelattu Nivalassa, Urheilutien Neste-huoltoasemalla. Koska pelaaja oli käyttänyt kuponkia jättäessään Veikkaus-korttia, hän saa koko voittopotin suoraan tililleen.

Vikinglotosta ei sen sijaan löytynyt tällä kertaa täysosumia. Ensi viikolla potissa on noin 29 miljoonaa euroa. Suomen suurimmat voitot olivat 5 + 1 oikein -tuloksella saadut 6 840 euron potit, joita löytyi arvonnassa kuusi kappaletta.

Vikingloton oikea rivi (kierros 12/2018) on 4, 10, 17, 21, 32 ja 41 ja vikingnumero 6. Plusnumeroksi arvottiin 19.

Keskiviikko-Jokerin oikea rivi on 8 6 6 3 5 9 7. Nivalaan matkanneen täysosuman jälkeen isoin Jokeri-voitto tuli 6 oikein -tuloksella, jolla voittaja kuittaa itselleen 20 000 euroa. Tuokin voitto meni Pohjois-Pohjanmaalle, sillä sen sai nettipelaaja Merijärveltä.

Lomatonnin voittorivi on Madrid 70. Tuhannen euron päävoittoja löytyi 7 kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus