Veikkaus

Jokerista 40 000 euroa Lohjalle ja Asikkalaan – 20 000 euron voitot Lempäälään ja Askolaan

Jaa

Jokerin arvonnoissa löytyi viikonloppuna (kierros 22/2017) neljä 6 oikein -tulosta, jolla voitti 20 000 euroa. Kaksi voittajaa oli valinnut riveihinsä Tuplauksen ja rivin viimeinen numero meni oikein, joten he voittivat tuplasumman, 40 000 euroa.

Lauantai-Jokerista löytyi kolme 6 oikein-tulosta ja Perjantai-Jokerista yksi.

Toinen Lauantai-Jokerin tuplatuista 40 000 euron voitoista meni nettipelaajalle Lohjalle. Toinen voittopeleistä oli pelattu R-kioski Vääksy Rusthollintie 1:ssä Asikkalassa.

Kolmas Lauantai-Jokerin voitto, 20 000 euroa, meni pelaajalle, joka oli pelannut rivinsä Ideaparkin Prismassa Lempäälässä.

Perjantai-Jokerista 20 000 euroa tuonut voittorivi taas pelattiin Seo Monninkylässä Askolassa.

Kaikki voittajat saavat Veikkauksen etuasiakkaina voittonsa suoraan tileilleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme