Veikkaus

Jokerista 40 000 euroa Nokialle, Helsinkiin ja Vantaalle, 20 000 euroa Isojoelle ja Inariin

Jaa

Viikonlopun suurimmat jokerivoitot menivät Nokialle, Helsinkiin ja Vantaalle (kierros 27/2017), missä tuplatut kuusi oikein -tulokset toivat 40 000 euroa. 20 000 euron voittoja päästiin juhlimaan Inarissa ja porukalla Isojoella.

Lauantai-Jokerista löytyi kaksi ja perjantai-Jokerista yksi tuplattu 40 000 euron voitto. Helsinkiläisvoittaja pelasi rivinsä verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä, vantaalaisvoittaja Koivukylän K-citymarketissa ja Nokialla perjantain voittopeli ruksittiin Aaroninkorven kioskissa.

Perjantai-Jokerin 20 000 euron voitto oli pelattu Ivalon R-kioskissa Inarissa ja lauantai-Jokerin voitto Isojoen S-Marketissa Etelä-Pohjanmaalla. Jälkimmäinen peli oli viiden osuuden myyntipaikkaporukka, ja kukin osuuden ostanut sai 4 000 euron ”lomarahan”.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Veikkaus valitsi mainostoimistokumppanit luovien konseptien suunnitteluun15.6.2018 15:08Tiedote

hasan & partners, Miltton Creative ja Bob the Robot ovat jatkossa Veikkauksen luovat konseptitoimistot. Mainostoimistokilpailutuksessa painotettiin strategista markkinointiajattelua, asiakasymmärryksen ja -tiedon hyödyntämistä, luovaa konseptointikykyä sekä pitkäjänteistä brändinrakentamisen taitoa. Hyviä kokemuksia saatiin uudenlaisesta työpajatyöskentelyyn pohjautuvasta kilpailutustavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme