HSL Helsingin seudun liikenne

Joukkoliikenne on järkevä kulkutapa koripallon EM-kisoihin

Jaa

Hartwall Arenalla pelataan koripallon EM-kisojen alkulohkon otteluita 31.8.-6.9. Pelejä katsomaan kannattaa matkustaa joukkoliikenteellä, sillä otteluiden arvellaan saavan liikkeelle päivittäin jopa 6 000 katsojaa

Kaikki lähiliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa, josta on lyhyt kävelymatka Hartwall Arenalle. Lähijunissa L, U, P, N ja I on lisärunkoja illan viimeisten otteluiden jälkeen.

Tietoa linjoista ja aikatauluista saa muun muassa HSL:n Reittioppasta osoitteesta www.reittiopas.fi.

Matkanteko sujuu parhaiten, kun lippu on ostettu etukäteen. Edullisinta on maksaa matkakortilla, johon on ladattu kautta tai arvoa. Mobiililipun voi ostaa, kun on ladannut kännykkäänsä HSL:n mobiililippusovelluksen. Lisätietoja saa osoitteesta www.hsl.fi/mobiililippu.

Varteenotettava vaihtoehto varsinkin HSL-alueen ulkopuolelta tulevilla kisakävijöille on vuorokausilippu. Sen hankkiminen kannattaa etenkin silloin, kun päivän aikana kertyy useita matkoja ja matkoja tehdään myös yötaksan aikana klo 2-4.30.
Vuorokausilippuja saa muun muassa HSL-alueen R-kioskeilta, lippuautomaateista ja HSL:n palvelupisteistä.

HSL:n infoteltta palvelee Kansalaistorilla

Mannerheimintien varteen Musiikkitalon ja Kiasman väliin kohoaa kilpailujen ajaksi Wolf Country, jossa myös HSL:llä on infoteltta 31.8.-6.9. Teltalta saa lippuneuvontaa ja myynnissä on myös pieni määrä Helsingin sisäisiä aikuisten ja lasten kertalippuja kisaturisteja varten.
HSL:n teltta palvelee Wolf Countryssa arkisin klo 15-22 ja viikonloppuna klo 11-22.

HSL on Suomen koripallojoukkueen Susijengin yhteistyökumppani.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markkinointisuunnittelija Suvi Lahti, HSL, puh. 050 532 3079

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 360 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain noin 360 miljoonaa matkaa, mikä on 63 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 13.2.201813.2.2018 15:28Tiedote

Kokouksen esityslistan voi lukea täältä: http://hsl01.hosting.documenta.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=2018503 Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2019, lähtökohdat ja tavoitteet jatkosuunnittelulle Hallitus hyväksyi lähtökohdat ja tavoitteet MAL 2019 -suunnitelman valmistelua ohjaamaan. MAL 2019 -työtä toteutetaan edellisellä suunnittelukierroksella määritetyn vision pohjalta. MAL 2019 -suunnitelman lähtökohtana on, että vuonna 2050 Helsingin seudulla on 2,0 miljoonaa asukasta ja 1,05 miljoonaa työpaikkaa. Tavoitteena on myös luoda seudusta vähäpäästöinen, houkutteleva, elinvoimainen ja hyvinvoiva. MAL 2019 -suunnittelua velvoittava tavoitetaso on, että liikenteen kasvihuonekaasujen päästövähennys on vähintään 50 prosenttia vuoden 2005 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Asiasta tiedotetaan erillisellä tiedotteella. Linkki esityslistaan: http://hsl01.hosting.documenta.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2018503-2 HSL:n tuloskortin hyväksyminen vuode

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme