HSL Helsingin seudun liikenne

Joukkoliikenne on järkevä kulkutapa koripallon EM-kisoihin

Jaa

Hartwall Arenalla pelataan koripallon EM-kisojen alkulohkon otteluita 31.8.-6.9. Pelejä katsomaan kannattaa matkustaa joukkoliikenteellä, sillä otteluiden arvellaan saavan liikkeelle päivittäin jopa 6 000 katsojaa

Kaikki lähiliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa, josta on lyhyt kävelymatka Hartwall Arenalle. Lähijunissa L, U, P, N ja I on lisärunkoja illan viimeisten otteluiden jälkeen.

Tietoa linjoista ja aikatauluista saa muun muassa HSL:n Reittioppasta osoitteesta www.reittiopas.fi.

Matkanteko sujuu parhaiten, kun lippu on ostettu etukäteen. Edullisinta on maksaa matkakortilla, johon on ladattu kautta tai arvoa. Mobiililipun voi ostaa, kun on ladannut kännykkäänsä HSL:n mobiililippusovelluksen. Lisätietoja saa osoitteesta www.hsl.fi/mobiililippu.

Varteenotettava vaihtoehto varsinkin HSL-alueen ulkopuolelta tulevilla kisakävijöille on vuorokausilippu. Sen hankkiminen kannattaa etenkin silloin, kun päivän aikana kertyy useita matkoja ja matkoja tehdään myös yötaksan aikana klo 2-4.30.
Vuorokausilippuja saa muun muassa HSL-alueen R-kioskeilta, lippuautomaateista ja HSL:n palvelupisteistä.

HSL:n infoteltta palvelee Kansalaistorilla

Mannerheimintien varteen Musiikkitalon ja Kiasman väliin kohoaa kilpailujen ajaksi Wolf Country, jossa myös HSL:llä on infoteltta 31.8.-6.9. Teltalta saa lippuneuvontaa ja myynnissä on myös pieni määrä Helsingin sisäisiä aikuisten ja lasten kertalippuja kisaturisteja varten.
HSL:n teltta palvelee Wolf Countryssa arkisin klo 15-22 ja viikonloppuna klo 11-22.

HSL on Suomen koripallojoukkueen Susijengin yhteistyökumppani.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markkinointisuunnittelija Suvi Lahti, HSL, puh. 050 532 3079

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 360 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain noin 360 miljoonaa matkaa, mikä on 63 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Pysäkkikuulutuksia testataan neljässä raitiovaunussa keskiviikkona – järjestelmän laajentaminen tavoitteena vielä kesän aikana12.6.2018 12:37Tiedote

HSL testaa raitiovaunujen pysäkkikuulutuksia ensimmäistä kertaa matkustajakäytössä keskiviikosta 13. kesäkuuta alkaen. Kuulutukset ovat käytössä kahdessa nivelvaunussa (vaunujen kylkinumerot 72 ja 99) ja kahdessa uudessa Artic-vaunussa (424 ja 434). Keskiviikkona kuulutuksia on mahdollista kuulla muun muassa linjoilla 2, 3 ja 7.

Märkbara ändringar gällande I, P, K och N-tågen fr.o.m. 25.6. - vissa tåg trafikerar inte dagtid mellan Helsingfors och Böle12.6.2018 12:37Tiedote

Den första etappen av förbättringsarbetet på Helsingfors bangård påverkar HRT:s närtågstrafik 25.6 – 16.7. Arbetet orsakar ändringar gällande K, N, I och P-tågen. Vissa tåg trafikerar inte dagtid mellan Helsingfors och Böle. Avgångsspåren i Böle kan också ändras, så det lönar sig att alltid kontrollera plattformen då man väljer tåg. Nattågen, övriga närtåg och fjärrtågen trafikerar normalt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme