Vaasan kaupunki - Vasa stad

Joukkoliikenne siirtyy talviaikatauluihin 17.8.

Jaa

Lähtöjen määrä on pyritty säilyttämään entisellään, mutta aikatauluissa on muutamia pieniä muutoksia viime vuoteen verrattuna.

  • Linjojen 1 ja 7 illan lähdöissä on pieniä muutoksia, jotka koskevat maasillan lähtöjä. Illan uudet ajat sopivat paremmin junaliikenteen aikataulujen kanssa.
  • Linjalta 3 on poistettu Suvilahdesta klo 16.30 lähtevä vuoro, koska linja 9 ajaa Suvilahden kautta melkein samoihin aikoihin.
  • Linjalle 6 on muutamaan iltapäivän lähtöön tullut pieniä muutoksia.
  • Linjan 15 kaupungintalolta klo 7.00 ja 17.05 lähdöt on korvattu lähdöillä keskustasta klo 10.00 ja klo 11.00.

Bussiaikatauluvihkoja löytyy palvelupisteiltä, busseista, Matkahuolloista sekä R-kioskeilta. Ajankohtaiset aikataulut löytyvät myös Vaasan kaupungin sekä Wasa Citybusin verkkosivuilta ja Reittioppaasta. Paperisten aikataulujen käyttöä pyritään vähentämään säästötoimenpiteiden sekä ympäristön näkökulmasta, ja siksi aikatauluja ei enää jaeta koteihin.

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund, puh. 040 578 8499

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme