Vaasan kaupunki - Vasa stad

Joukkoliikenteen kausiliput voi maksaa jatkossa myös puhelimella

Jaa

Vaasan joukkoliikenteen kausiliput voi maksaa Waltti Mobiili –sovelluksen kautta 15.3.2021 alkaen. Mobiililippujen laajennus koskee kausituotteita eli 30 vuorokauden lippuja aikuiselle tai lapselle. Samalla mobiililippujen käyttö laajenee palvelubusseihin.

Mobiililipun ostaminen onnistuu Waltti Mobiili –sovelluksen kautta, jonka voi ladata puhelimeen joko Google Play tai App Store –sovelluskaupasta. Valittavana on kertalippu, vuorokausilippu tai 30 vuorokauden lippu aikuiselle tai lapselle.  Mobiililipun voimassaoloaika alkaa lipun ostohetkestä.

Mobiililippu luetaan bussissa näyttämällä puhelimen näytöltä lippua lukijalaitteelle. Huomioithan, että lippu pitää ostaa ennen matkan alkua.  Mobiilituotteita on mahdollista käyttää vain A-vyöhykkeellä, eikä siihen ole saatavilla opiskelija-alennusta.

Kausituotteiden hinnat ovat samat kuin perinteisellä Waltti-kortilla. Tarkista eri tuotteiden hintatiedot Liput- ja myyntipisteet -sivulta. Tarkemmat ohjeet Waltti Mobiilin käyttöön löydät osoitteesta vaasa.fi/walttimobiili tai WasaCity Busin ja Kansalaisinfon palvelupisteiltä.

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund
anastassia.backlund@vaasa.fi
puh. 040 578 8499

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Elektroniskt har redan nästan 2500 tider bokats för vaccinering mot coronaviruset20.4.2021 16:09:45 EEST | Tiedote

Vasaborna har tagit emot den elektroniska tidsbokningen till vaccineringen mot coronaviruset väldigt bra. Tjänsten öppnades 12.4 och fram till 19.4 hade redan 2471 vaccineringstider bokats. Tider sätts ut i det elektroniska bokningssystemet vartefter hälsostationerna får vacciner mot coronaviruset, som är lämpliga för de olika åldersgrupperna. Mängden vacciner som anländer vet man ungefär en vecka åt gången.

Sähköisen asioinnin kautta on varattu jo lähes 2500 koronarokotusaikaa20.4.2021 16:04:15 EEST | Tiedote

Vaasalaiset ovat ottaneet odotetun sähköisen ajanvarauksen koronarokotteisiin todella hienosti. Palvelu avattiin 12.4. ja nyt 19.4. mennessä on sähköisesti varattu jo 2471 koronarokotusaikaa. Aikoja sähköiseen varausjärjestelmään laitetaan sitä mukaa, kun eri ikäryhmiin sopivia koronarokotteita saapuu terveysasemille. Saapuneiden rokotteiden määrät tiedetään noin viikko kerrallaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme