Kotona Asuen Seniorihoiva

Jouluiloa yli 10 000 vanhukselle – Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja keräsi ennätysmäärän kukkalahjoituksia

Jaa

Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja keräsi tänä vuonna ennätysmäärän kukkalahjoituksia yksinäisille vanhuksille. Kotona Asuen Seniorihoivan toteuttamassa kampanjassa pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen sekä Kotkan ja Oulun alueiden ikäihmisille lahjoitettiin kaikkiaan 10 900 joulukukkaa. Viime vuonna saavutettu aiempi ennätys ylittyi lähes 3000 lahjoituksella.

“Hoivanantajamme sekä hoivakotien ja kotihoidon työntekijät ovat todistaneet viime päivinä liikutuksen kyyneleitä ja onnen hämmästelyjä. He ovat jakaneet lukuisten vanhusten kanssa ihmeen siitä, että joku jossakin on ajatellut juuri heitä. Tänä poikkeuksellisena vuonna joulukukka tuntemattomalta on monelle ikäihmisille vielä aiempaakin korostuneemmin ilonpilkahdus pimeydessä ja kallisarvoinen kontakti toiseen ihmiseen”, Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Olli Houttu sanoo.

Kotona Asuen Seniorihoiva toteutti Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanjan ensimmäisen kerran vuonna 2010, jolloin lahjoituksia kerättiin vain muutamia kymmeniä. Tänä vuonna kampanja oli käynnissä 16.11. – 17.12.2020.

“Kampanjan tavoitteena on tuoda kokemus arvostuksesta ja välittämisestä. Olemme äärimmäisen iloisia, että pystymme tänä vuonna tuomaan tämän kaivatun kokemuksen ennätysmäärälle vanhuksia. Haluammekin esittää suuren kiitoksen kaikille lahjoittajille ja yhteistyökumppaneille”, Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Olli Houttu jatkaa.

Hyväntekeväisyyskampanjaan osallistui kunnallisen kotihoidon ja hoivakotien yksiköitä, palvelutaloja, seniorikeskuksia sekä useita muita tahoja. Kampanjaan osallistuvien kaupunkien kotihoidot ja vanhuspalvelut valitsivat kukkalähetysten saajiksi alueidensa yksinäisiä vanhuksia. Kampanjaan pystyi osallistumaan kuka tahansa valitsemalla mieleisensä lahjoituskukan yhteistyöhön osallistuvasta kukkaliikkeestä tai sen verkkokaupasta.

Kukkalahjoitukset toimitetaan vastaanottajille pääosin joulunalusviikolla. Osassa kaupunkeja lahjoitusten jakelu on aloitettu jo kampanjan loppumetreillä. Lisätietoa kampanjasta Kotona Asuen Seniorihoivan verkkosivuilla: www.kotonaasuen.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kotona Asuen Seniorihoiva
Olli Houttu, toimitusjohtaja
050 337 5854
olli.houttu@kotonaasuen.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotona Asuen Seniorihoiva
Kotona Asuen Seniorihoiva
Valimotie 2
00380 Helsinki

010 841 7400http://www.KotonaAsuen.fi

Kotona Asuen Seniorihoiva tarjoaa yksilöllisiä ei-sairaanhoidollisia hoivapalveluita senioreille. Visiomme on muuttaa ikääntymisen kasvot edistämällä ikäihmisten hyvinvointia ja tarjoamalla palveluita, jotka mahdollistavat ikääntyneen ihmisen turvallisen kotona asumisen mahdollisimman pitkään. Tarjoamme palveluita pääkaupunkiseudulla sekä Lahden, Tampereen, Kotkan ja Oulun alueilla. Työllistämme 150 henkilöä. KotonaAsuen.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotona Asuen Seniorihoiva

Vanhuksille jouluiloa tuova hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy tänään – kukkalahjoitukset nyt myös verkossa16.11.2020 06:00:00 EETTiedote

Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy tänään. Kotona Asuen Seniorihoivan toteuttamassa kampanjassa kuka tahansa voi tuoda kukkalahjoituksella jouluiloa pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen sekä Kotkan ja Oulun alueen yksinäisille vanhuksille. Kukkakaupassa asioimisen lisäksi lahjoituksia voi tehdä nyt myös verkossa.

Kukkalahjoitukset tuovat jouluiloa vanhusten korona-ajan yksinäisyyteen7.10.2020 05:30:00 EESTTiedote

Vuodesta 2010 lähtien vanhuksille jouluiloa tarjonnut Kotona Asuen Seniorihoivan Ole Joulupukkina Seniorille -hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy jälleen. Kampanjassa kuka tahansa voi ilahduttaa yksinäisiä vanhuksia joulukukalla pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä sekä Kotkan ja Oulun alueilla. Viime vuonna kukkia toimitettiin yli 8000 kappaletta. Tänä vuonna korona-aika on lisännyt vanhusten kokemaa yksinäisyyttä.

Muusikko Arttu Wiskarin ravintola seniorikummiksi muistisairaalle vanhukselle15.9.2020 05:30:00 EESTTiedote

Kotona Asuen Seniorihoiva käynnistää yrityksille suunnatun kummitoiminnan, joka tuo avuntarpeessa oleville vanhuksille seuraa sekä hoiva-apua arjen askareisiin. Toimintaan osallistuvat yritykset tarjoavat paikallisille vanhuksille eri mittaisia kummipaketteja, joissa sama koulutettu hoivanantaja viettää vanhuksen kanssa viikoittain kolme tuntia. Yksi ensimmäisistä Seniorikummitoimintaan mukaan lähteneistä yrittäjistä on muusikko ja Wiskarila-ravintolan omistaja Arttu Wiskari.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme