Jyväskylän yliopisto

Jouluista tunnelmaa yliopistosta: kauneimpia joululauluja ja joulupolku 

Jaa

Seminaarinmäen kauneimmat joululaulut 10.12 ja joulupolku 11.-27.12.

Yksi joulupolun kohteista on Oppion parveke.
Yksi joulupolun kohteista on Oppion parveke.

Seminaarinmäen kauneimmat joululaulut -verkkolähetys torstaina 10.12. klo 17 Kaupunginkirkosta 

On aika heittää arkihuolet hetkeksi syrjään ja rauhoittua nauttimaan joulun tunnelmasta. Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän seurakunta järjestävät yhdessä perinteisen Seminaarinmäen kauneimmat joululaulut –tapahtuman torstaina 10.12. klo 17. Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen tapahtuma toteutetaan verkkovälitteisesti eli yleisöä ei oteta paikan päälle. Tapahtuma striimataan Kaupunginkirkosta Jyväskylän seurakunnan YouTube-kanavalle.  

Ohjelmassa on yhteislaulua, musiikkiesityksiä, joulurunoja, kansanmusiikkikimara sekä yliopistopappi Matti Väätäisen jouluiset sanat. Tapahtuman juontajana toimii musiikkikasvatuksen lehtori Erja Kosonen. Hän johdattaa yleisön myös Seminaarinmäen jouluperinteeseen ja tarinoihin joululaulujen taustalla.  

Linkki lähetykseen: https://www.youtube.com/watch?v=Ky2WhI7Pvgg Striimi aukeaa torstaina 10.12. klo 17. 

Joulupolku avautuu Jyväskylän yliopiston kampusalueella 11.12. 

 
Tervetuloa yliopiston joulupolulle 11.–27.12.! Haluamme joulupolulla tarjota joulumieltä ja mukavan ulkoiluaktiviteetin sekä Jyväskylän kaupunkilaisille että yliopistoyhteisölle. Ota mukaan perheesi, lemmikkisi tai ystäväsi ja lähde jouluseikkailulle. Polun varrelta löytyy jouluisia asetelmia, joita voi ihastella ikkunoiden takaa. Asetelmat on koottu helposti saavutettaviin ikkunoihin Jyväskylän yliopiston idyllisellä kampusalueella. Valaistut ikkunat ovat kauneimmillaan hämärän tultua. 

Joulupolulla on hyvä huolehtia turvaväleistä. Vältetään ikkunoiden edustan ruuhkautuminen odottamalla omaa vuoroa sopivan etäisyyden päässä. Myös kasvomaskin käyttö on suositeltavaa, jos turvavälejä on hankala noudattaa. Muistathan tulla joulupolulle vain täysin terveenä!  

Joulupolulla noudatetaan Jyväskylän kaupungin vallitsevia koronaohjeita. 

 
Ikkunoiden sijainnit: 

1. L177 

2. Ruusupuisto 

3. Ilokivi 

4. Lozzi 

5. X114 

6. C223 

7. C218 

8. C ja X tasanne 

9. Belvedere 

10. Oppion parveke 

11. A-rakennuksen tuulikaappi 

12. T250 

13. Educa 

14. KOAS, Kauppakatu 11A 

15. Agoran aula 

16. Agora, Ag.C133 

17. Kemian laitoksen ATK-luokka 

 
Lisätietoja: 
 
Kauneimmat joululaulut: Erja Kosonen, erja.kosonen@jyu.fi, puh. 050 376 7017 

Joulupolku: Jarkko Pirkkalainen, jarkko.pirkkalainen@jyu.fi, puh. 040 737 3364

Kuvat

Yksi joulupolun kohteista on Oppion parveke.
Yksi joulupolun kohteista on Oppion parveke.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme