Pohjola Rakennus Oy Uusimaa

Juha Klami Pohjola Rakennus Oy Uusimaan tuotantojohtajaksi

Jaa

Useita rakennuskohteita toteuttanut tuotannon ammattilainen aloittaa 1.9.2018.

Juha Klami
Juha Klami

Kun työ on hyvin suunniteltu ja oikea-aikaista, voidaan alussa tehdä töitä tehokkaammin. Näin päästään lopussa keskittymään paremmin virheettömäksi tekemiseen, tietää yhteensä 19 kohdetta ja 1164 asuntoa toteuttanut Juha Klami.

”Aikataulutuksen ja ennakoinnin merkitystä ei voi painottaa liikaa. Kun tulevat tapahtumat ennakoidaan ajoissa, ja kaikille työvaiheille varataan riittävästi aikaa, laatu on kunnossa ja asiakas tyytyväinen. Koko rakentamisen ajan on pidettävä huolta aikataulusta, laadusta, työturvallisuudesta ja kustannuksista. Virheisiin ja häiriöihin on reagoitava välittömästi. Kohde luovutetaan aina valmiina ja virheettömänä. Onnistumisen avaimet ovat siis perustekemisessä ja luotettujen yhteistyökumppaneiden käytössä”, kertoo Juha Klami.


”Juhan myötä meillä on nyt kasassa hyvä ja kokenut johtotiimi, jolla on vahvaa näkemystä onnistumisen reseptistä niin sanotuissa perinteisissä organisaatioissa. Tämä, yhdistettynä Pohjola Rakennuksen Uusimaan yksikön nykyiseen ammattitaitoiseen väkeen ja hienoon kasvutarinaan, tulee varmasti saattamaan Uusimaan toiminnan vieläkin paremmille raiteille. Syksyllä lähdetään miettimään toimenpiteitä porukalla, sillä kuten aiemminkin olen todennut, ainoastaan yhdessä tekemällä saadaan asiat onnistumaan”, sanoo Pohjola Rakennus Oy Uusimaan tuleva toimitusjohtaja Arto Pohjonen.

Lisätietoja:

Juha Metsälä, konsernijohtaja, Pohjola Rakennus Group PRG Oy, p. 041 4590 600 juha.metsala@pohjolarakennus.fi

Avainsanat

Kuvat

Juha Klami
Juha Klami
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa
Pohjola Rakennus Oy Uusimaa
Televisiokatu 4
00240 HELSINKI

020 7759 600, pohjola@pohjolarakennus.fihttp://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä, Keski-, Itä- ja Länsi-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa ja on rakentanut yli 10 000 kotia. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on noin 2 500 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja sekä infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 3 000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 250. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan.
www.pohjolarakennus.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Uusimaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme