Kangasala-talo Oy

Juha ”Norppa” Taskinen ja luontokuvaelämyksiä Kangasala-talossa torstaina

Jaa

Kangasalan Kameraseuran vuosi huipentuu torstaina 22.11.2018 klo 18, kun seuran neljännessä luontokuvaillassa tuodaan katsojien iloksi seuran jäsenten uusinta kuvasatoa ja illan pääesiintyjän Juha ”Norppa” Taskisen esitys ”40 vuotta norppia ja hylökeitä”.

Juha Taskinen, kuva: Juha Taskinen
Juha Taskinen, kuva: Juha Taskinen

Juha Taskinen on yksi Suomen tunnetuimmista luontokuvaajista, joka on jo vuosia keskittynyt kuvaamaan erityisesti saimaannorppaa ja Saimaan järviluontoa. Hän on lisäksi tuottanut lukuisia elokuvia ja kirjoja, ja kuvannut myös muun muassa Laatokan luontoa ja laatokannorppaa sekä Vienan Karjalaa ja Vienanmerta.

Kuvaesitys vie katsojat Taskisen sukeltajatuttavien maailmaan, vuosikymmenien kuvien ja kokemusten, ilon ja liikutuksen hetkiin. Kuvien lomassa Taskinen ”huastelee savoksi”.

Kangasalan Kameraseuran jäsenmäärä on viime vuodet kasvanut tasaisesti ja nykyisen noin 60 jäsenen joukossa on useita niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa palkittuja kuvaajia. Tämänvuotisen luontokuvaillan Kangasalan kameraseuran esitykseen oli tarjolla liki tuhat hienoa kuvaa, joista tiukan seulonnan jälkeen valikoitui reilut 200 toinen toistaan upeampaa otosta.

Musiikkimaisemat Kangasalan kameraseuran kuvaesitykseen on tuottanut Heikki Mäenpää työryhmineen.

Ennen esitystä ja esitysten väliajalla Kangasala-talon aulassa ehtii tutustua kameraesittelyihin.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa järjestetään teemaopastus Pekka Luukkolan valokuvanäyttelyyn klo 17. Intendentti Soila Kaipiaisen vetämällä opastuksella tutustutaan Luukkolan sinisävyisiin luontomaisemiin.

 

Luontokuvailta Kangasala-talossa to 22.11. klo 17:30. Esitykset konserttisalissa alkavat klo 18. Liput Kangasala-talolta 15/12 €, Lippu.fi 17,50/13,50 € + toimitusmaksu

Teemaopastus: Pekka Luukkolan maisemavalokuvat to 22.11. klo 17−17:45 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Liput Kangasala-talolta 6/4 € tai Museokortti. Alle 18-v. 0 €. Luontokuvaillan lipun lunastaneet 3 €.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Taskinen
juha@norppataskinen.fi

Risto Sukki
Kangasalan kameraseura
040 567 9131
risto.sukki@live.com

Riikka Herrala
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kangasala-talo Oy
050 300 1391
riikka.herrala@kangasala-talo.fi

Kuvat

Juha Taskinen, kuva: Juha Taskinen
Juha Taskinen, kuva: Juha Taskinen
Lataa
kuva: Antero Laasonen
kuva: Antero Laasonen
Lataa
kuva: Eija Hyssy
kuva: Eija Hyssy
Lataa
kuva: Hannu Majava
kuva: Hannu Majava
Lataa
kuva: Maaretta Muranen
kuva: Maaretta Muranen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasala-talo Oy
Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36201 Kangasala

040 773 0148http://www.kangasala-talo.fi/

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasala-talo Oy

Klassista, jazzin sykäyksiä ja musikaalien energiaa keväällä Kangasala-talossa7.11.2018 14:48Tiedote

Kangasala-talon kevään huippunimiä ovat baritoni Sauli Tiilikainen, sopraano Johanna Rusanen-Kartano, tenori Jyrki Anttila sekä pianisti Paavali Jumppanen. Jazzin sävyihin vievät Jukka Iisakkilan tähdittämä The Breed, joka esittää Pekka Pohjolan musiikkia sekä Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet. Vuoden avaa Kangasalan lukion ja teatteriammattilaisten yhteistyössä tekemä ja Kangasala-talossa kantaesitettävä Hullu prinssi -fantasiamusikaali.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme