Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Juha Sipilä Esko Systems Oy:n hallituksen jäseneksi

Jaa

Sipilän nimitys yhtiön hallitukseen tuo mukanaan vahvaa kokemusta ja osaamista hyvinvointialueen valmisteluun ja toiminnan aloitukseen.

Esko Systems Oy:n yhtiökokous päätti ylimääräisessä yhtiökokouksessaan 29.8.2022 nimittää yhtiön hallituksen jäseneksi kansanedustaja Juha Sipilän. Ylimääräinen yhtiökokous oli kutsuttu koolle nimeämään Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin asettamat hallituksen jäsenet uudelleen.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue ottaa toimintansa käynnistyessä vuoden 2023 alusta vaiheittain käyttöön Esko Systems Oy:n toimittaman Esko APTJ asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuuden. Juha Sipilän valinta Esko Systemsin hallitukseen tuo mukanaan suuren määrän kokemusta ja vahvaa osaamista hyvinvointialueen valmistelun etenemiseen ja toiminnan alkamiseen. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Esko Systems Oy on vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut julkisomisteinen inhouse-yhtiö, joka kehittää ja laajentaa sote-tietojärjestelmiä ketterästi yhdessä omistajiensa kanssa. Esko-potilastietojärjestelmä laajenee parhaillaan kattamaan perusterveydenhuollon ja potilashallinnon toiminnallisuudet, jolloin Eskosta rakentuu asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus (APTJ) tulevien hyvinvointialueiden tarpeisiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme