A-Insinöörit Oy

Juha Valtari aloittaa A-Insinöörien toimialajohtajana

Jaa

Juha Valtari ryhtyy johtamaan A-Insinöörien uutta korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluihin keskittyvää toimialaa. Konsulttialan laaja-alainen liikkeenjohtaja on aiemmin toiminut Rambollin Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialan johtajana.

DI Juha Valtari on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien uudeksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.
DI Juha Valtari on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien uudeksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

DI Juha Valtari on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien uudeksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Valtari ottaa vastuulleen A-Insinööreissä uuden korjausrakentamiseen keskittyvän liiketoiminta-alueen kehittämisen, kasvun ja johtamisen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2022.

Valtari on aiemmin toiminut Rambollin Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialan johtajana vastaten 10 vuotta yhtiön rakennesuunnittelun, talotekniikan sekä arkkitehtisuunnittelun palveluista.

– Tavoitteenamme on tarttua Juha Valtarin johdolla vankemmin korjausrakentamisen konsulttimarkkinaan valtakunnallisesti. A-Insinööreissä on jo erittäin vahvaa korjaussuunnittelun, rakennusfysiikan, rakennusterveyden ja hybridirakentamisen osaamista ja erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Tampereella lavea palvelutarjooma. Nyt haluamme tehdä tätä osaamistamme näkyvämmäksi, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen sanoo.

– Juha on hyvin verkostoitunut vaikuttaja ja laaja-alainen liikkeenjohtaja, joka osaa katsoa korjausrakentamisen kokonaisuutta niin arkkitehtuurin, talotekniikan, rakenteiden kuin elinkaaren hallinnankin näkökulmista. Korjaushankkeiden monialaisuus tuo horisontaalista voimaa muillekin toimialoillemme.

Ennen Rambollia Valtari teki uran Ruukki Constructionissa, jossa hän toimi eri tehtävissä tuotekehityksessä, myynnissä ja markkinoinnissa. Rambollissa korjaussektori kuului hänen johtamaansa liiketoimintaan.

– Korjaus- ja täydennysrakentaminen edustaa tulevaisuutta ja huikeita mahdollisuuksia sen taitajille. Maailmaa ei pelasteta pelkästään uudisrakentamisella vaan olemassa olevien kiinteistöjen perusparannuksilla, energiatehokkailla ja terveillä tiloilla, ja tänne painopiste on siirtymässä. Hiilineutraaliustavoitteet ja geopolitiikkakin vauhdittavat vihreää siirtymää, ja myös tyhjillään olevissa kiinteistöissä lepää valtava potentiaali, Juha Valtari sanoo.

– Uusi rooli A-Insinööreissä tuntuu innostavalta ja on mahdollisuuksia täynnä. A-Insinööreissä osaaminen, asenne ja arvot ovat ykkösasioita, yhtiössä on hyvä pöhinä. Vahvassa kasvufirmassa uskotaan matalaan organisaatioon, ja siihen, että kun ihmisistä pidetään huolta, ihmiset pitävät huolta asiakkaista.

Juha Valtarin johtaman uuden toimialan perustan muodostavat nykyisin osana A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialaa toimivat korjaus- ja asiantuntijapalveluyksiköt, joissa työskentelee tällä hetkellä noin 130 asiantuntijaa. Uuden toimialan on tarkoitus aloittaa vuoden 2023 alussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jyrki Keinänen, toimitusjohtaja, A-Insinöörit
puh. 040 662 5662
jyrki.keinanen@ains.fi

Juha Valtari, toimialajohtaja, A-Insinöörit 1.8.2022 alkaen
puh. 0400 908 817

Kuvat

DI Juha Valtari on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien uudeksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.
DI Juha Valtari on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien uudeksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.
Lataa
Korjausrakentaminen, kuvituskuva. Kuntotutkimukset.
Korjausrakentaminen, kuvituskuva. Kuntotutkimukset.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

A-Insinöörit Oy
A-Insinöörit Oy
Puutarhakatu 10
33210 Tampere

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo. Tehtävämme on auttaa asiakkaita onnistumaan kiinteistö- ja rakennushankkeissa. Lopputuloksen lisäksi meille on tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Teemme asiat yhdessä ja paremmin, ja haastamme samalla koko alaa uudistumaan. Yli 1000 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, infrarakentamisen ja teollisuus- ja talotekniikan hankkeissa 16 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Insinöörit Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme