Kansallinen kokoomus

Juho Kärkkäinen kokoomuksen kenttäpäälliköksi

Jaa

Kokoomuksen puoluehallitus on nimittänyt Juho Kärkkäisen, 30, kenttäpäälliköksi vauhdittamaan kokoomuksen eduskuntavaalien kenttätoimintaa.

Kärkkäinen on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi. Hän siirtyy kenttäpäälliköksi kokoomuksen puoluetoimistolle Kokoomusnuorten pääsihteerin tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut mm. Varusmiesliiton pääsihteerinä. Puolueyhteisössä hän on ollut mm. Uudenmaan kokoomusnuorten puheenjohtaja ja Uudenmaan kokoomuksen hallituksen jäsen.

Kärkkäinen toimii kenttäpäällikkönä elokuusta 2022 huhtikuun 2023 loppuun.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kansallinen kokoomus
Kansallinen kokoomus
Töölönkatu 3
00100 HELSINKI

0207 488 488, info@kokoomus.fihttps://www.kokoomus.fi

Kokoomus on vuonna 1918 perustettu poliittinen puolue ja kansanliike, joka haluaa kehittää Suomea vastuullisesti.

Politiikkamme perustuu arvoihin – uskomme yksilöön, vastuuseen ja vapauteen. Haluamme rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä ja jossa heikoimmista pidetään huolta.

Kokoomus on paljon muutakin kuin kansanedustajamme ja meppimme – me olemme kansanliike. Teemme arjen pieniä tekoja kukin omalla tavallamme.

Tästä pääset kokoomuksen eduskuntaryhmän uutishuoneeseen >>

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kansallinen kokoomus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme