Lowell Suomi Oy

Juho Ylisestä Lowell Suomi Oy:n toimitusjohtaja

Jaa

Lowell Suomi Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.9.2019 alkaen Juho Ylinen, 40. Ylinen jatkaa samanaikaisesti tehtävässään Lowell Suomen kaupallisena johtajana.

Juho Ylinen
Juho Ylinen

Muutos on osa Lowellin heinäkuussa käynnistynyttä pohjoismaista organisaatiouudistusta. Organisaatiouudistuksen avulla Lowell voi palvella asiakkaitaan entistä monipuolisemmin ja kehittää liiketoimintaansa menestyksekkäästi niin Suomessa kuin Pohjoismaissa.

Juho Ylinen (KM, eMBA) on työskennellyt Lowellissa (aiemmin Lindorff) yhteensä kahdeksan vuotta myynti- ja markkinointijohtajana sekä kaupallisena johtajana vuodesta 2017 alkaen. Ylinen on toiminut johtotehtävissä myös mm. Lassila & Tikanojalla.

Lowell Suomen toimitusjohtaja Tuija Keronen siirtyy johtamaan Lowell-konsernin pohjoismaista palvelutuotantoa Chief Operations Officer -roolissa. 

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Eveliina Nera
viestintäpäällikkö
puh. 044 020 3622
eveliina.nera@lowell.com

Kuvat

Juho Ylinen
Juho Ylinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lowell Suomi Oy
Lowell Suomi Oy
PL 20
20101 Turku

https://www.lowell.fi

Lowell Group lyhyesti

Lowell on yksi Euroopan suurimmista luotonhallinnan palveluyhtiöistä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille.  Yhtiö toimii Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Pohjoismaissa. Pohjoismaat liittyivät osaksi Lowell Groupia maaliskuussa 2018 yrityskaupassa, jossa Lowell osti Intrumilta Lindorffin liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa sekä Intrum Justitian liiketoiminnan Norjassa.  Lowellin toiminnassa yhdistyy data-analytiikan osaaminen, kestävä riskienhallinta sekä vastuullinen kuluttajien palveleminen. www.lowell.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lowell Suomi Oy

Lowell myy verkkokauppojen lasku- ja erämaksupalvelunsa Collector Bank AB:lle15.11.2018 13:55:59 EETTiedote

Tiedote 15.11.2018. Lowell on solminut sopimuksen liiketoimintaa koskevasta kaupasta, jossa yhtiön operoimat, erityisesti verkkokaupoille suunnatut lasku- ja erämaksupalvelut sekä yritysmaksupalvelut siirtyvät ruotsalaisen, Tukholman pörssissä (Nasdaq) listatun Collector Bank AB:n omistukseen. Kaupassa Collector Bank AB saa haltuunsa mainittujen lasku- ja erämaksujen palveluoperaatiot ja liiketoiminnan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme