Peaceful Oy

Jukka Rintala, Paola Suhonen ja Sasu Kauppi loivat modernin arkkuliinamalliston Peaceful -hautauspalvelulle

Jaa

Peaceful yhdistää hautauspalvelun ja huippu-designin. ”Lähdin mukaan, koska aihe on koskettava. Tämä on aihealue, jossa oikeasti ollaan isojen asioiden äärellä”, kertoo Ikuinen rakkaus -malliston suunnitellut Paola Suhonen.

Jukka Rintala - Memory
Jukka Rintala - Memory

Peaceful -malliston arkkuliinojen takana ovat suunnittelijat Paola Suhonen, Jukka Rintala ja Sasu Kauppi. Mallistosta löytyy sekä rohkeita että klassisen kauniita arkkuliinoja. Suunnittelijoiden kuosit löytyvät lisäksi tuhkauurnista ja adressimallistosta. Tuotekokonaisuuteen kuuluvat myös ympäristöystävälliset arkut.

”Haluamme modernisoida hautauspalvelukulttuuria tarjoamalla kuluttajille ennennäkemättömän ja ekologisen vaihtoehdon.” -Peaceful -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Anna Karvosenoja

Peacefulin tuhkahautauspalvelussa yhdistyvät asiakaslähtöinen ja kokonaisvaltainen hautauspalvelu verkossa sekä ainutlaatuiset Peaceful -tuotteet. Kaikki yrityksen tuotteet on valmistettu eettisistä luonnonmateriaaleista tai kestävistä kierrätysmateriaaleista.

Jokaisella meillä tulisi olla mahdollisuus saada kauniit ja persoonalliset hautajaiset. Uniikin arkkuliinan ja arkun yhdistelmällä tämä on mahdollista.

Anna Karvosenojan idea modernista hautauspalvelusta syntyi Hailuodossa:
”Ystäväni sairastui parantumattomaan rintasyöpään. Saimme ajatuksen mennä koemakaamaan hautapaikkoja Hailuodon hautausmaalle. Mietimme yhdessä, millaiset hautajaiset haluaisimme ja pohdimme, miten hautajaisissa saisi näkyville ihmisen oman persoonan. Tuosta hetkestä syntyi idea uudenlaiseen hautauspalveluun.”

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Anna Karvosenoja
Peaceful Oy
anna@peaceful.fi
puh. 044 231 4401

facebook.com/PeacefulOy
instagram.com/peaceful_oy/
www.peaceful.fi

Kuvat

Jukka Rintala - Memory
Jukka Rintala - Memory
Lataa
Paola Suhonen - Ikuinen Rakkaus
Paola Suhonen - Ikuinen Rakkaus
Lataa
Kauppi - Ääretön
Kauppi - Ääretön
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Peaceful Oy
Peaceful Oy

Oulunsalo

https://www.peaceful.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Peaceful Oy