Rocla Solutions Oy

Jukka Viinikainen on nimitetty Rocla Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi 15.1.2018 alkaen

Jaa

Vantaa 25.1.2018. Jukka Viinikaisella on laaja ja monipuolinen osaaminen logistiikasta ja vahva kokemus erityisesti sisälogistiikasta ja ratkaisu- ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Hän on aiemmin työskennellyt useassa yhtiössä Interim-johtajana keskeisinä vastuualueinaan johtaminen, myynnin johtaminen ja strategiat. Jukka on ollut aktiivinen toimija Logy:ssä (Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry) ja hän on toiminut logistiikkakeskusklusteri Limowan toiminnanjohtajana.

Rocla Solutions Oy:n hallitus pitää erityisen tärkeänä Jukka Viinikaisen monipuolisia sidosryhmäverkostoja. Viinikaisen mukaan Rocla Solutions Oy:n toimitusjohtajan tehtävä on mielenkiintoinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä laajasti sisälogistiikan toimintaympäristöjä ja tulevaisuutta. Digitalisaatio, automaatio ja fyysinen internet muuttavat logistiikka-alaa lähitulevaisuudessa.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: Jukka Viinikainen, puh. 0400 452 447 ja yrityksestä www.rocla.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Rocla Solutions Oy
Rocla Solutions Oy
Vanha Porvoontie 229
01380 VANTAA

http://www.rocla.fi

Rocla Solutions Oy on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext Co., Ltd -yhtiötä. Rocla Solutions Oy vastaa yhtiön Suomen liiketoiminnasta ja sen pääkonttori on Vantaalla. Yhtiö tarjoaa kattavia sisälogistiikan palveluita; kaluston huolto- ja ylläpitopalvelua, trukkivuokrausta sekä trukkitarkastus-, koulutus- ja tietopalveluita. Vuokrattaviin tuotteisiin kuuluvat trukkien lisäksi myös henkilönostimet ja siirrettävät työmaatilat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rocla Solutions Oy