Helsingin seudun kauppakamari

Julkistustilaisuus 12.2.: KASVATA VAIKUTUSVALTAASI – vahvan vaikuttamisen opas

Jaa

Haluaisitko tietää, kuinka voit vaikuttaa ja saada ihmiset toimimaan sovitulla tavalla? Silloinkin, kun et voi asemavallan avulla määrätä muita. Vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin löytyvät uutuuskirjasta Kasvata vaikutusvaltaasi.

Kolme viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntijaa – Heikki Kankaanpää, Heikki Laakso ja Sini Vikkula – kertovat kirjassaan vaikuttamisen keinoista työelämässä.

Lukuisten alan tutkimusten ja pitkäaikaisen työkokemuksensa pohjalta he ovat kehittäneet Vahvan vaikuttamisen mallin, joka esitellään kirjassa monipuolisten ohjeiden ja esimerkkien tukemana.

Vaikuttaminen ja valta

Vaikuttaminen on vallankäyttöä, ja näitä taitoja me kaikki tarvitsemme. Nykyään töitä tehdään yhä useammin yhteistyössä ilman aseman tuomaa valtaa.

Yhteisten tavoitteiden saavuttaminen edellyttää kykyä vaikuttaa myönteisesti muihin ihmisiin. Parhaimmillaan vuorovaikutus on yhteistä ajattelua – yhteisen ymmärryksen rakentamista, joka parantaa päätösten laatua.

Kasvata vaikutusvaltaasi -kirja on läpivalaisu vaikuttamiseen yksilön, tiimin ja työyhteisön näkökulmasta. Se keskittyy tavoitteellisiin työelämän tilanteisiin, joissa ihmiset ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Teos tarjoaa hyviä esimerkkejä ja käytännön työkaluja ihmisille, joiden on työssään vaikutettava muihin.

Se auttaa johtajia, esimiehiä, tiimin- ja projektinvetäjiä sekä asiantuntijoita, jotka haluavat kehittyä vaikuttamisen taidoissa.

Kirjan kirjoittajat tekevät työtä työyhteisövalmentajina ja pohtivat päivittäin vaikuttamiseen liittyviä kysymyksiä. Heillä on pitkä kokemus työyhteisöviestinnän kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa.

KUTSU

Julkistustilaisuus 12.2. klo 14.00–15.30

Tervetuloa seuraamaan striimattua Kasvata vaikutusvaltaasi -kirjan julkistamistilaisuutta pe 12.2. klo 14.00–15.30.

Ilmoittaudu mukaan striimattavaan tilaisuuteen täällä

https://www.kauppakamarikauppa.fi/kasvata-vaikutusvaltaasi-kirjan-julkistamistilaisuus-12-2-2021.html

Lisätiedot: kirjasta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/kasvata-vaikutusvaltaasi-vahvan-vaikuttamisen-opas.html

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot.

www.kauppakamarikauppa.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kuntien osuutta liikennejärjestelmän rahoituksesta ei tule lisätä23.2.2021 07:00:00 EETTiedote

Helsingin seudun kauppakamari peräänkuuluttaa konkreettisuutta valtakunnalliseen liikennejärjestelmäsuunnitelmaan. Valtion tulee nostaa liikenneinvestointien rahoitustasoa muilla keinoilla kuin sysäämällä entistä suurempaa rahoitusvastuuta kuntien hartioille. Kauppakamarin arvion mukaan liikenneinfran rahoituspohja on jäämässä Liikenne 12 -suunnitelmassa liian ohueksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme