Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Junatien tunneliosuudella huoltotöitä yöaikaan 12.–14.4.2022

Jaa

Kalasatamassa Junatien tunnelin huoltotyö vaikuttaa liikenteeseen Junatiellä ja Kulosaarensillalla 12.–14.4. välisinä öinä kello 22–5. Ajokaistoja suljetaan yksi kerrallaan, muuten liikenne sujuu normaalisti.

Kauppakeskus Redin kohdalla sijaitsevan Junatien tunnelin huoltotyöt alkavat tiistaina 12.4. kello 22 ja päättyvät keskiviikkona 14.4. kello 5. Kyseessä on Junatien liikenteenohjaustekniikan kausihuolto.

Tunnelin lisäksi töitä tehdään Junatiellä ja Kulosaarensillalla Itäväylällä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ari-Pekka Muilu
Projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 39657
ari-pekka.muilu@hel.fi

Urakoitsija:

Teemu Tilli
Projektipäällikkö
NRC Group Finland
puh. 040 624 1037
teemu.k.tilli@nrcgroup.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kätilöopiston uudesta käytöstä järjestetään suunnittelukilpailu27.5.2022 10:02:49 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki käynnistää kilpailun löytääkseen kumppanin Kätilöopiston sairaalan kehittämiseen. Suunnittelukilpailun tavoitteena on löytää Kätilöopiston korttelille korkeatasoinen ja toteuttamiskelpoinen ratkaisu, jossa sairaalarakennus korjataan uuteen käyttöön. Kilpailu on kaksivaiheinen laatu- ja konseptikilpailu. Kaupunkiympäristölautakunta päättää kilpailuohjelman hyväksymisestä kokouksessaan 31. toukokuuta 2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme