Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Juoksutapahtuma vaikuttaa Helsingin kantakaupungin liikenteeseen lauantaina 19.5.

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Töölön, Laakson, Pikku-Huopalahden, Lehtisaaren, Lauttasaaren, Ruoholahden ja eteläisen kantakaupungin alueella 19.5. klo 11.00 – 21.00.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Vältettäviä ajosuuntia: Mäntymäentie – Urheilukatu-Reijolankatu. Lehtisaarentie, Katajaharjuntie, Tallbergin puistotie, Meripuistonkatu, Kellosaarenranta, Kalevankatu, Hietalahdenkatu, Telakkakatu, Ehrensrömintie, Laivasillankatu, Puistokatu, Merikatu.

Helsinginkatu on suljettuna välillä Mannerheimintie-Vauhtitie (Vauhtitie käytössä).

Joukkoliikenne: HSL:n tiedotteen mukaiset muutokset.

Polkupyörät: Tapahtuma juostaan sekä kevyenliikenteenväylillä että ajoradalla. Ajo sallittu liikennesääntöjen ja tapahtuman liikenteenohjaajien osoittamalla tavalla.

Jalankulkijat: Vapaasti, kapeilla/ruukaisilla osuuksilla pyydetään käyttämään vaihtoehtoisia väyliä.

Bussipysäkki: HSL:n tiedotteen mukaiset muutokset.

Järjestäjä pahoittelee aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Reittikartat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen Urheiluliitto ry

Markku Haverinen
markku.haverinen@sul.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 15.2.201915.2.2019 16:34:22Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-02-15_Ylja_3_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 1.3.2019 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme