Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Juoksutapahtuma vaikuttaa Helsingissä liikenteeseen lauantai-illasta alkaen

Jaa

Juoksutapahtuma Midnight Run 3.–4.9. vaikuttaa Helsingissä Kruununhaan, Katajanokan, Kaartinkaupungin ja Ullanlinnan liikenteeseen lauantai-illasta alkaen. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa kello 18.00–03.00.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla

Ajoneuvot: Koko Senaatintorin alue on suljettu liikenteeltä mukaan lukien Unioninkatu, Snellmaninkatu ja Aleksanterinkadun pohjoispuoli lauantaina klo 18 alkaen. Unioninkatu pohjoiseen välillä Aleksanterinkatu Kirkkokatu on suljettu 3.9. klo 9.00 alkaen. Liikenne ohjataan Snellmaninkadun kautta.

Liikenteenohjaajat sulkevat reitin varrella olevia katuja klo 21 eteenpäin. Autoja pyritään laskemaan läpi tilanteen salliessa.

Pohjoisranta on auki koko tapahtuman ajan ja Kruununhaan toiselle puolella kiertäminen onnistuu Hakaniemensillan ja Pitkänsillan kautta. Pohjois- ja Eteläesplanadin liikenteessä merkittäviä haittoja klo 21.15–21.50, jonka jälkeen ne avataan liikenteelle normaalisti.

Katuja ruvetaan avaamaan heti klo 23. 00 jälkeen juoksijoiden ohitettua ao. kadun. Lukuun ottamatta Hallituskatua ja Unioninkadun osuutta Aleksanterin- ja Kirkkokadun välissä, joissa purkutyöt jatkuvat klo 03.00 asti.

Tiedote tapahtuman vaikutuksista julkiseen liikenteeseen julkaistaan osoitteessa www.hsl.fi.

Polkupyörät: Hakaniemensillan ja Pitkänsillan idän puoleiset sekä Pohjoisrannan pyöräväylä on poissa yleisestä käytöstä tapahtuman aikana.

Jalankulkijat: Pääsevät liikkumaan vapaasti alueella tilapäisiä liikenteen pysäytyksiä lukuun ottamatta.

Reittikartta: http://midnattsloppet.com/fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna Airava, puh. 050 530 8325 (juoksutapahtuma)
Kristiina Pyörälä, tarkastaja, Helsingin kaupunki, puh. 09 310 38724 (liikenneasiat)

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 24.11.201724.11.2017 17:23Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2017/Kymp_2017-11-24_Ylja_9_Pt/index.html Kokouksen pöytäkirja korvaa ilmestyttyään päätöstiedotteen. Pöytäkirjat löytyvät sivulta https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kaupunkiymparistolautakunnan-ymparisto-ja-lupajaosto-poytakirjat Jaosto kokoontuu joka toinen perjantai. Seuraava kokous on 8.12. klo 15. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Mantan markkinat on avattu jouluvalaistulla Havis Amandan aukiolla!24.11.2017 14:48Tiedote

Joulumarkkinat elävöittävät nyt vuoden pimeintä aikaa kauniisti valaistulla Havis Amandan aukiolla. Mantan joulumarkkinoille osallistuu parikymmentä myyjää ja sieltä löytää niin hyvälle maistuvat kuin mieltä ja kehoakin lämmittävät joululahjat. Markkinoilta voi ostaa lämmintä ruokaa ja juomaa. Tarjolla on muun muassa crêppejä, herkullista bratwurstia, hilloja, leivonnaisia, leipiä sekä maistuvia jouluisia herkkuja. Torin mökeissä myydään myös kauniita käsitöitä ja monenlaisia jouluisia lahjatavaroita.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 21.11.201721.11.2017 19:59Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa:https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kaupunkiymparisto-paatostiedotteet?year=2017Lautakunnan päätöstiedote on myös tiedotteen liitteenä. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta:https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme