Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Juoksutapahtuma vaikuttaa Helsingissä liikenteeseen lauantai-illasta alkaen

Jaa

Juoksutapahtuma Midnight Run 3.–4.9. vaikuttaa Helsingissä Kruununhaan, Katajanokan, Kaartinkaupungin ja Ullanlinnan liikenteeseen lauantai-illasta alkaen. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa kello 18.00–03.00.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla

Ajoneuvot: Koko Senaatintorin alue on suljettu liikenteeltä mukaan lukien Unioninkatu, Snellmaninkatu ja Aleksanterinkadun pohjoispuoli lauantaina klo 18 alkaen. Unioninkatu pohjoiseen välillä Aleksanterinkatu Kirkkokatu on suljettu 3.9. klo 9.00 alkaen. Liikenne ohjataan Snellmaninkadun kautta.

Liikenteenohjaajat sulkevat reitin varrella olevia katuja klo 21 eteenpäin. Autoja pyritään laskemaan läpi tilanteen salliessa.

Pohjoisranta on auki koko tapahtuman ajan ja Kruununhaan toiselle puolella kiertäminen onnistuu Hakaniemensillan ja Pitkänsillan kautta. Pohjois- ja Eteläesplanadin liikenteessä merkittäviä haittoja klo 21.15–21.50, jonka jälkeen ne avataan liikenteelle normaalisti.

Katuja ruvetaan avaamaan heti klo 23. 00 jälkeen juoksijoiden ohitettua ao. kadun. Lukuun ottamatta Hallituskatua ja Unioninkadun osuutta Aleksanterin- ja Kirkkokadun välissä, joissa purkutyöt jatkuvat klo 03.00 asti.

Tiedote tapahtuman vaikutuksista julkiseen liikenteeseen julkaistaan osoitteessa www.hsl.fi.

Polkupyörät: Hakaniemensillan ja Pitkänsillan idän puoleiset sekä Pohjoisrannan pyöräväylä on poissa yleisestä käytöstä tapahtuman aikana.

Jalankulkijat: Pääsevät liikkumaan vapaasti alueella tilapäisiä liikenteen pysäytyksiä lukuun ottamatta.

Reittikartta: http://midnattsloppet.com/fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna Airava, puh. 050 530 8325 (juoksutapahtuma)
Kristiina Pyörälä, tarkastaja, Helsingin kaupunki, puh. 09 310 38724 (liikenneasiat)

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 19.6.201819.6.2018 18:14Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-06-19_Kylk_18_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme