Pirkanmaan ELY-keskus

Juupajoella Kantatie 58 poikki lokakuun ensimmäisellä täydellä viikolla maanantaista torstaihin

Jaa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii Juupajoella Ellinojan putkisillan. Siltatöiden ajaksi kantatie 58 liikenne ohjataan lokakuun alussa kiertotielle 3.–6.10. maanantaista torstaihin, eikä maanantaista keskiviikkoon, kuten aiemmin tänään tiedotimme.

Juupajoella kantatie 58 alittava, vuonna 1965 rakennettu teräsputkisilta korvataan uudella teräsputkella. Tie joudutaan sulkemaan liikenteeltä lokakuun ensimmäisellä täydellä viikolla maanantaista torstaihin tietyön ajaksi, mistä aiheutuu merkittävää haittaa liikenteelle.

Putkisillan korjaustöiden ajan liikenteen käytössä on kiertotie Virtaintien (Kantatie 66), Ruoveden Väärinmajantien (Maantie 344 ) ja Riihikankaantien (Maantie 348) kautta.

Tie on suljettu liikenteeltä maanantain 3.10. klo 8.00 ja torstain 6.10. klo 8.00 välisenä aikana.

Kantatie 58:lla tehtävä teräsputkisillan uusiminen sisältyy Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ELY-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Ellinojan siltatyö valmistuu Juupajoella kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä.

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, p. 0400 139 216

Projektipäällikkö Mikko Asunen, Pirkanmaan ELY-keskus, p.0295 024 106

Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097

Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy,
p. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Myyränkankaan tuulivoimahankkeen YVA-menettelyssä tulee täydentää sähkönsiirtoon liittyvien ja ihmisiin kohdistuvien vaikutusten arviointeja21.9.2022 14:57:57 EEST | Tiedote

Pirkanmaan ELY-keskus on antanut yhteysviranomaisena lausuntonsa ABO Wind Oy:lle Myyränkankaan tuulivoimahankkeen ja siihen liittyvän voimajohdon ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta. Pirkanmaan ELY-keskus edellyttää joitakin lisäyksiä ja tarkennuksia YVA-ohjelmaan muun muassa luontoarvoihin, ihmisiin ja yleiseen turvallisuuteen kohdistuviin vaikutuksiin liittyen.

Perhevapaalta työelämään -valmennukset jatkuvat – maksutonta tukea Tampereen ja lähiseudun kotivanhemmille edelleen tarjolla19.9.2022 11:29:24 EEST | Tiedote

Maksuttomat Perhevapaalta työelämään -valmennukset jatkuvat Tampereella. Perhevapaalla oleville ja lapsia kotona hoitaville vanhemmille suunnattuun valmennukseen voi ilmoittautua mukaan vielä ensi kesäkuun loppuun asti aiemmasta tiedosta poiketen. Tukea työelämään on ollut mahdollista saada valmennuksesta Tampereen alueella jo reilun vuoden ajan. Mukaan voi tulla myös lähialueilta, kuten Kangasalta, Lempäälästä tai Nokialta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme