Pirkanmaan ELY-keskus

Juupajoen Koskitien läpikulkuyhteys avataan liikenteelle etuajassa

Jaa

Uusi Koskitien jalankulku- ja pyöräilyväylä on kaikkien tienkäyttäjien käytettävissä keskiviikosta 10. marraskuuta lähtien.

Valmista tuli. Koskitien uusi jalankulku- ja pyöräilyväylä
Valmista tuli. Koskitien uusi jalankulku- ja pyöräilyväylä

Elokuussa Juupajoella käynnistyneen jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamistöiden ja ajoradan rakenteenparantamistöiden vuoksi Koskitien (Maantie 14290) läpikulkuyhteys jouduttiin katkaisemaan 27.9.2021. Tien oli määrä olla suljettuna 19.11.2021 saakka, mutta työt saatiinkin tehtyä valmiiksi pikaisemmalla aikataululla. Koskitie saadaan avattua liikenteelle keskiviikkoaamuun 10.11.2021 mennessä.

Jalankulku- ja pyöräilyväylä tuo turvallisuutta liikkumiseen

Pirkanmaan ELY-keskus ja Juupajoen kunta rakennuttivat uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän Koskitielle täydentämään yhteyttä Korkeakosken keskustaajamasta Juupajoentielle (Kantatie 58) ja sen liittymäalueella sijaitsevalle St1-huoltoasemalle. St1-huoltoasemalla sijaitsee muun muassa Postin palvelut. Uuden väylän myötä palvelut ovat tavoitettavissa helpommin ja turvallisemmin kestäviä liikkumismuotoja käyttäen.

Uusi jalankulku- ja pyöräilyväylä on kaikkien tienkäyttäjien käytettävissä keskiviikosta 10.11.2021 lähtien.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Jarkko Peurala, Pirkanmaan ELY-keskus, puh. 0295 036 280,
jarkko.peurala@ely-keskus.fi

Kuvat

Valmista tuli. Koskitien uusi jalankulku- ja pyöräilyväylä
Valmista tuli. Koskitien uusi jalankulku- ja pyöräilyväylä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Liikenteenharjoittaja vaihtuu bussilinjalla Huittinen-Sastamala-Nokia-Tampere, lisää tarjontaa Huittinen-Eura-Rauma-välille29.11.2021 13:08:45 EET | Tiedote

Bussilinjan Huittinen-Sastamala-Nokia-Tampere liikenteenharjoittaja vaihtuu vuoden 2022 alussa. Satakunnan Liikenne Oy voitti liikennettä koskevan ELY-keskusten kilpailutuksen ja aloittaa liikennöinnin 1.1.2022. Samassa kilpailutuksessa hankittiin vuoroja välille Huittinen-Eura-Rauma. Liikennettä ajetaan jatkossa Onnibus Flex -ilmeen autoilla ja tunnuksella F22. Molempien yhteysvälien lipputuotteisiin tulee myös muutoksia. Kummankin yhteysvälin yhtäaikaisella hankkimisella taataan matkustajille koronatilanteesta riippumaton ja vakaa joukkoliikennetarjonta sekä sujuvat matkaketjut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme