Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Juustenintie kunnostetaan – katupuita siirretään rakennustyön ajaksi

Jaa
Malminkartanossa sijaitseva Juustenintie kunnostetaan Luutnantinpolun ja Kartanonkaaren välillä maan painumisen vuoksi. Korjauksen tieltä siirretään 21 katupuuta taimistolle kesän ajaksi.
Juustenintie kartalla.
Juustenintie kartalla.

Kadun rakenteet uusitaan kokonaan, ja lisäksi lisätään kaapeliputkitusta ja parannetaan hulevesijärjestelmää. Työt alkavat katupuiden siirrolla 24. huhtikuuta alkavalla viikolla. Puut siirretään takaisin paikalleen urakan valmistuessa.

Kulku alueen läpi ja tonteille on mahdollista koko urakan ajan, mutta ajorataa joudutaan kaventamaan. Jalankulku järjestetään Juustenintien länsipuolelle. Urakassa ei ole erityistä melua aiheuttavia työvaiheita.

Urakoitsijana toimii E.M. Pekkinen Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija:
Ari Kumpulainen
vastaava mestari
E.M. Pekkinen Oy
0401854053
ari.kumpulainen@empekkinen.fi


Rakennuttaja:
Katri Bäckman
projektipäällikkö
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristö
044 533 5379
katri.m.backman@hel.fi

Kuvat

Juustenintie kartalla.
Juustenintie kartalla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 1.6.20231.6.2023 18:38:50 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 1.6.2023. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 15.6.2023.

Uimakausi alkaa kesäkuussa31.5.2023 11:17:49 EEST | Tiedote

Helsingin uimakausi on alkamassa. Helsingin uimarantojen veden laatu on usealla rannalla heikentynyt. Huonoksi luokiteltiin neljä uimarantaa. Luokitus perustuu neljän edellisen uimakauden näytemäärän tuloksiin. Kesän 2023 aikana uimista ei suositella Ison Kallahden, Marjaniemen ja Rastilan uimarannoilla. Vantaanjoen varren uimarannoilla suositellaan välttämään uimista runsaiden sateiden yhteydessä. Uimarantojen vedenlaatua valvotaan säännöllisesti läpi kesän. Rantapelastajat päivystävät uimarannoilla 5.6.−13.8.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme