Juustoportti Oy

Juustoportin tuotteita jatkossa myös mehuhyllyltä

Jaa
Juustoportti laajentaa uuteen tuoteryhmään ja on aloittanut mehujen pakkaamisen Jalasjärven meijerillä. Ensimmäiset tuotteet ovat pillimehuja. Mehut pakataan mukaan otettavien to go-tuotteiden linjalla, johon on investoitu kolme vuotta sitten.
Juustoportti laajentaa mehujen tuoteryhmään ja aloitti pillimehujen pakkaamisen.
Juustoportti laajentaa mehujen tuoteryhmään ja aloitti pillimehujen pakkaamisen.

”Olemme saaneet kuluttajilta toiveita sokeroimattoman ja makeutusaineettoman tuoteperheen laajentamisesta mehuihin, joten tuntuu hyvältä päästä vastaamaan näihin toiveisiin” kertoo Juustoportin markkinoinnista vastaava johtaja Niklas Keski-Kasari.

Tuotteet esiteltiin viikonloppuna Messukeskuksen Lapsimessuilla, jossa tuotteet saivat hyvän vastaanoton. Parhaillaan kauppojen valikoimia täydennetään, joten saatavuus tulee olemaan hyvä eri puolella Suomea.

”Tiedostava kuluttaminen ja etenkin sokerin vähentäminen on nyt megatrendi, joten sokeroimattomille ja makeutusaineettomille tuotteille on paljon kysyntää. Kartoitamme myös vientimahdollisuuksia parhaillaan.” Keski-Kasari jatkaa.

Hyvin-tuoteperhe on Juustoportin sokeroimattomien ja makeutusaineettomien tuotteiden sarja, johon kuuluu erilaisia jogurtteja, rahkoja, proteiinituotteita, mehukeittoja ja kaakaojuomaa. Ensimmäiset Hyvin-tuotteet tulivat markkinoille vuonna 2018, jonka jälkeen tuoteperhe on kasvanut voimakkaasti. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Juustoportti laajentaa mehujen tuoteryhmään ja aloitti pillimehujen pakkaamisen.
Juustoportti laajentaa mehujen tuoteryhmään ja aloitti pillimehujen pakkaamisen.
Lataa
Hyvin pillimehut esiteltiin Lapsimessuilla.
Hyvin pillimehut esiteltiin Lapsimessuilla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Juustoportti Oy
Juustoportti Oy
Meijeritie 3
61600 Jalasjärvi

06-4566800https://www.juustoportti.fi

Juustoportti on jalasjärveläinen yli 300 henkilöä työllistävä perheyritys. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan, sekä vegetehtaan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatehdas Kuopiossa. Juustoportti on monipuolisesti vastuullinen yritys, joka huolehtii ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista. Tästä esimerkkinä on mm. sokeroimaton ja makeutusaineeton Hyvin-tuoteperhe, hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe, huomionosoitukset hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan uudistajana. Juustoportti on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy

Paulig on sopinut Frezza-brändin ja -liiketoiminnan myymisestä Juustoportille9.3.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Paulig toi 20 vuotta sitten Frezza-tuotteiden myötä Suomeen täysin uuden kylmien kahvijuomien segmentin ja suomalaiset ovat saaneet nauttia erilaisista Frezza-mauista ja virkistävistä hemmotteluhetkistä vuosikymmenien ajan. Nyt Paulig on sopinut Frezza-brändin myymisestä Juustoportille, jonka on tarkoitus jatkaa brändin menestystarinaa ja myyntiä tulevaisuudessa. Kaupan suunniteltu täytäntöönpano on 31.3.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme