Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Juvanpuistoon aukesi Espoon seitsemäs tekojää

Jaa

Espoossa on tänä talvena kaikkiaan seitsemän tekojäätä, joista uusin tulokas on Juvanpuiston tekojää Pohjois-Espooseen. Muita tekojäitä ovat Tapiolan Jääpuutarha, Tapion kenttä, Leppävaara, Säteri, Keski-Espoo ja Espoonlahti.

Juvanpuiston tekojää valmistui tänään. Muut auki olevat tekojäät tällä hetkellä ovat Tapiolan Jääpuutarha, Leppävaaran urheilupuiston kaukalo sekä Säterin tekojää.

Tapion kentän tekojää aukeaa keskiviikkona 28.11.
Keski-Espoon ja Espoonlahden tekojäät puolestaan avataan marras-joulukuun vaihteessa.

Tekojäillä luistelu on Espoossa maksutonta. Jääkiekon ja muiden mailapelien pelaaminen on sallittua erikseen merkityillä alueilla. Jääpuutarhassa mailat ovat kokonaan kiellettyjä.

Myös lumetus on aloitettu yöpakkasten myötä ja Oittaalla on ensi viikolla mahdollisuus jo päästä hiihtämään. Tavoitteena on, että tiistaina 27.11. latua olisi 700 metriä. Leppävaarassa lumetus aloitetaan Oittaan valmistuttua.

Tarkemmat tiedot, osoitteet ja tekojäiden sekä latujen kuntotiedot löytyvät osoitteesta www.ulkoliikunta.fi

Lisätietoja:
Liikuntapalvelupäällikkö Jarmo Ikävalko, jarmo.ikavalko@espoo.fi, puh. 043-8253215
Liikuntapaikkapäällikkö Jari Järvi, jari.jarvi@espoo.fi, puh. 050-5535649

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Lisäksi satoja ohjattuja liikuntaryhmiä viikottain. 

Koko Espoo liikkumaan! Omatoimisesti, ohjatusti, luontoon ja liikuntapaikoille!

www.espoo.fi/liikunta
#espooliikkuu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme