Basam Books

Jyrki Suomalan Ostavat aivot -teos auttaa yrityksiä saamaan bisneksensä lentoon neurotieteen opeilla!

Jaa
Mitä uusin aivotutkimus kertoo meille siitä, miten ihminen tekee ostopäätöksiä nykyisessä markkinaympäristössä?
Ostavat aivot (Basam Books 2023)
Ostavat aivot (Basam Books 2023)

Mitä uusin aivotutkimus ja sen sovellukset kertovat meille siitä, miten ihminen tekee ostopäätöksiä nykyisessä markkinaympäristössä?

Miten vaikuttaa aivojen aktivaattoreihin, herättää aivojen mielihaluverkosto ja saada yksilö tekemään ostopäätöksiä, jotka tämä kokee merkityksellisinä? 

Jyrki Suomalan yleistajuinen ja runsaasti havainnollistavia tapausesimerkkejä sisältävä Ostavat aivot -teos on suunnattu viestinnän, markkinoinnin ja myynninammattilaisille, innovaatiohenkilöstölle sekä palvelu- ja tuotekehittäjille. Kirja ei edellytä ennakkotietoa aivotutkimuksesta ja soveltuu hyvin myös korkeakoulujen liiketalouden ja markkinoinnin opetuksessa hyödynnettäväksi.

Jyrki Suomala (KT, YTM) ratkoo yritysten ongelmia neurotieteen avulla. Tieteen ja liiketoiminnan rajapinnalla toimiva Laurea-ammattikorkeakoulun yliopettaja ja Oulun yliopiston dosentti on myös viettänyt pitkiä aikoja tutkijana Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa. Ostavat aivot on Suomalan kolmas tietokirja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt:


Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

Ostavat aivot (Basam Books 2023)
Ostavat aivot (Basam Books 2023)
Lataa
Ostavat aivot (Basam Books 2023)
Ostavat aivot (Basam Books 2023)
Lataa
Jyrki Suomala
Jyrki Suomala
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Basam Booksin syksyn 2023 kirjat!15.5.2023 13:04:00 EEST | Tiedote

Syksyn julkaisuohjelmassamme on monipuolisesti niin kauno- kuin tietokirjallisuutta, hyvinvointia ja työelämää käsittelevää kirjallisuutta – klassikoita ja runoutta unohtamatta! Ohessa nostoja syksyn julkaisuohjelmasta – tarkemmat tiedot ja kaikki syksyn kirjat löydät verkkosivuiltamme (linkki alla). Tietokirjallisuus Janne Kontalan Bhagavad-gita – Johdatus joogan salaisuuteen on johdatus maailmankirjallisuuden merkkiteokseen Bhagavad-gitaan. Mary Lutyensin Krishnamurti – Elämäkerta luo kattavan katsauksen Jiddu Krishnamurtin ajatteluun. Teoksen on suomentanut Antti Immonen. Eero Hämeenniemen Tähän päättyy Via Appia kuvaa Italian eteläisintä osaa ja vie lukijan jännittävälle matkalle halki Italian tuntemattomimman ja villeimmän osan! Kirjassaan Pyhä luonto – Sankaritarinoita ja jumalia shintolaisesta Japanista buddhalaisen taiteen ja Aasian kulttuurien tutkija FT Irene Wai Lwin Moe tutkii shintolaisuuden ikivanhaa uskomusjärjestelmää sen rikkaasta myyttien ja sankaritarujen aarteistost

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme