Pohjola Rakennus Oy Suomi

Jyväskylän Keljossa uusien vuokrakotien harjannostajaiset

Jaa

Jyväskylän Keljoon valmistuvien vuokrakotien harjannostajaisia vietetään 1.11.2018. Rakennustyöt alkoivat loppuvuonna 2017 ja nyt on mahdollisuus tutustua kohteeseen ja sen malliasuntoihin.

Osoitteeseen Korkeakoskentie 27 B-C on valmistumassa Kruunuasuntojen rakennuttamia uusia vuokrakoteja, joihin asukkaat pääsevät muuttamaan huhtikuussa 2019. Kohteeseen valmistuu 91 asuntoa, joista yksiöitä on 48 kpl, kaksioita 33 kpl ja kolmioita 11 kpl. Kaikissa asunnoissa on parveke, ranskalainen parveke tai pihaterassi. Pinta-alaltaan 24-67 m2 suuruiset asunnot ovat viihtyisiä ja vali-tut materiaalit korkeatasoisia. Kohde sijaitsee Keljon kauppakeskuksen palveluiden lähellä.

Suunnittelussa ja rakentamisessa on kiinnitetty erityisesti huomiota asumisviihtyvyyteen ja ympäris-töystävällisyyteen. Asuntojen ja yhteistilojen ratkaisut mahdollistavat pitkäaikaisen asumisen, joten kodista ei tarvitse muuttaa ikääntymisen tai mahdollisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi. Mer-kittävä osa asumisen lämmitysenergian tarpeesta katetaan maalämmöllä ja tarvittava sähkö hanki-taan uusiutuvilla energialähteillä tuotettuna.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Pohjola Rakennus Oy ja pääsuunnittelija on arkkitehti Jarkko Konti-nen Arkkitehtipalvelu Oy:stä.

”Keljon alueen rakentaminen aloitettiin kerralla. Näin saatiin minimoitua asukkaille aiheutuvat mah-dolliset haitat rakennustöistä. Näppärän kokoiset asunnot kiinnostavat varmasti laajasti”, kertoo Pohjola Rakennuksen tuotantopäällikkö Jukka Urvas.

”Haluamme parantaa myös asumisen palveluita ja selvitämme parhaillaan mahdollisuuksia yhteis-käyttöauton hankkimiselle. Asukkaiden käyttöön tulee myös Postin Smartpost-automaatti, jonka kautta voidaan hyödyntää Postin ja sen yhteistyökumppaneiden tarjoamia palveluita”, lisää Juhani Solkinen, Kruunuasuntojen kiinteistöjohtaja.

Medialla on mahdollisuus tutustua kohteeseen ja sen malliasuntoihin 1.11.2018 klo 12.30-13.30. Paikalla on Kruunuasuntojen ja Pohjola Rakennuksen edustajia vastaamassa kysymyksiin.

Lisätietoja:

Juhani Solkinen, kiinteistöjohtaja, Kruunuasunnot Oy, 020 743 2970 
juhani.solkinen@kruunuasunnot.fi

Ari Paajanen, projektipäällikkö, Kruunuasunnot Oy, 020 743 2965 
ari.paajanen@kruunuasunnot.fi

Jukka Urvas, tuotantopäällikkö, Pohjola Rakennus, 044 421 0452
jukka.urvas@pohjolarakennus.fi

Juha Metsälä, toimitusjohtaja, Pohjola Rakennus, 041 459 0600
juha.metsala@pohjolarakennus.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus -konserni on hyvien naapurustojen rakentaja, jolla on tällä hetkellä 2982 asuntoa rakenteilla. Vuonna 1989 perustetulla perheyrityksellä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Yhtiö koostuu omasta maanhankinnasta, hankekehityksestä ja kerrostalotuotannosta, joiden rinnalle on kehitteillä oma myyntiorganisaatio. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 264 M€. Pohjola Rakennus on ainoa rakennusliike Great Place to Work -tutkimuksen TOP30:ssa. Pohjola Rakennuksen asiakastyytyväisyys on toimialalla kymmenen parhaan joukossa (EPSI Rating).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme