Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurin IT-alan kandikouluttaja

Jaa

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta on Suomen suurin kandidaattien kouluttaja jo toista vuotta peräkkäin.

Tilastojen mukaan Jyväskylän yliopisto on säilyttänyt asemansa Suomen suurimpana IT-alan kandidaattien kouluttajana. Opetushallinnon tilastopalvelun vuoden 2018 yliopistokoulutustilastojen mukaan Jyväskylän yliopistosta valmistui eniten kandidaatin tutkintoja Tietojenkäsittely ja tietoliikenne -koulutusalalla, 164 tutkintoa.

– Olemme reagoineet alan osaajapulaan ja panostaneet vahvasti koulutuksen resursointiin ja opetussisältöjen jatkuvaan uudistamiseen. Olemme myös tehostaneet opinnäytetöiden ohjausta sekä aktiiviopiskelijoille että jo työelämään siirtyneille, listaa dekaani Pasi Tyrväinen.

Informaatioteknologian tiedekunta on nostanut kandidaatin ja maisterin tutkintomääriään useampana vuonna. Vuonna 2017 se nousi Suomen suurimmaksi kandidaatin tutkinnoissa. Maistereiden tutkinnoissa Jyväskylän yliopisto on toiseksi suurin Aalto-yliopiston jälkeen. IT-alan koulutusta annetaan 11 yliopistossa.

IT-tiedekunta on kolmanneksi suurin kandikouluttaja Jyväskylän yliopistossa

Informaatioteknologian tiedekunta jatkaa kolmatta vuotta kasvuaan kandidaatin ja maisterin tutkintojen määrissä. Se on tällä hetkellä kolmanneksi suurin kandikouluttaja Jyväskylän yliopistossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pasi Tyrväinen
Informaatioteknologian tiedekunnan dekaani
pasi.tyrvainen@jyu.fi
puh. 040 540 8646

Eija Hatanpää
Informaatioteknologian tiedekunnan opintopäällikkö
opintoasiat@it.jyu.fi
puh. 050 361 0988

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme