Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston Puolestapuhuja-palkinto kaupunginjohtaja Timo Koivistolle

Jaa

Kaupunginjohtaja Timo Koivisto on valittu ensimmäiseksi Jyväskylän yliopiston Puolestapuhuja-palkinnon saajaksi. Koivisto on toiminut ansiokkaasti yliopiston puolestapuhujana ja aktiivisella toiminnallaan edistänyt kaupungin ja yliopiston yhteistyötä.

Kuva: Petteri Kivimäki/Jyväskylän kaupunki
Kuva: Petteri Kivimäki/Jyväskylän kaupunki

Puolestapuhuja-palkinto myönnettiin Keski-Suomen tiedeseminaarissa 16.11.2021. Palkinto on tarkoitus jakaa vuosittain henkilölle, joka on ansiokkaasti toiminut Jyväskylän yliopiston asian edistäjänä ja puolestapuhujana yhteiskunnassa. Palkinnonsaajan valitsi Jyväskylän yliopistosäätiön hallitus erillisen valintaraadin ehdotuksen perusteella. Palkinto on Kirsi Neuvosen tilaustyönä säätiölle tekemä taideteos.

Lisätietoja:

Jyväskylän yliopistosäätiön asiamies Anu Mustonen, puh. 050 5649022, anu.mustonen@jyu.fi

Kuvat

Kuva: Petteri Kivimäki/Jyväskylän kaupunki
Kuva: Petteri Kivimäki/Jyväskylän kaupunki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme