K-kauppiasliitto

K-ryhmän vuoden kasvattajakauppias on Pauli Jaakola Helsingistä

Jaa

K-Supermarket Munkin kauppiasyrittäjä Pauli Jaakola on valittu K-ryhmän vuoden kasvattajakauppiaaksi. Kasvattajakauppiaan kunniamaininta on tunnustus ansiokkaasta työstä henkilökunnan kouluttamisessa ja uusien kauppiaiden kasvatustyössä.

Monessa muutoksessa mukana ollut kokenut kaupan alan konkari on halunnut jakaa omaa osaamistaan ja kokemustaan tuleville kauppiaskollegoille. ”Vuosien varrella muutama oman kauppani työntekijä on innostunut kauppiasyrittäjyydestä, ja olen heitä ja paria muuta perehdyttänyt kauppiasammattiin parhaani mukaan."

Kaupan alalla Pauli Jaakola on viihtynyt kaiken kaikkiaan jo 33 vuotta. ”Kaikki alkoi jo 15-vuotiaana, kun olin TET-harjoittelussa K-kaupassa Pasilassa. Siitä se kipinä oikeastaan lähti. Lukion ja intin jälkeen päätin sitten pyrkiä Keskon kauppiasvalmennukseen, ja sillä tiellä ollaan edelleen.”

Kauppiasyrittäjänä K-Market Kastanjassa Vantaalla Jaakola aloitti vuonna 2001. Kauppapaikkoja pääkaupunkiseudulla on tähän mennessä ehtinyt kertyä yhteensä viisi: K-Market Kastanjan jälkeen matka jatkui K-Market Kaisaniemen, K-Supermarket Ruokaniityn ja K-Supermarket Konalan kautta nykyiseen kauppapaikkaan K-Supermarket Munkkiin Munkkivuoreen, jossa hän aloitti viime vuoden marraskuussa.

 

Vuoden kasvattajakauppiaat Helsingistä, Jyväskylästä ja Espoosta

  • K-ryhmän vuoden kasvattajakauppiaiksi valittiin Pauli Jaakola (K-Supermarket Munkki, Helsinki), Ari Kallioinen (K-Rauta Seppälä, Jyväskylä) sekä Mika Juvonen ja Kati Heikkilä-Juvonen (Intersport Suomenoja, Espoo)
  • Kasvattajakauppiaan kunniamaininta on tunnustus ansiokkaasta työstä henkilökunnan kouluttamisessa ja uusien kauppiaiden kasvatustyössä. Kaikki uudet K-kauppiaat käyvät läpi kauppiasvalmennuksen, joka koostuu kauppiastyön harjoittelusta kasvattajakauppiaan valmennuksessa, verkossa ohjatusta opiskelusta ja työssä oppimisesta sekä alueellisista ja valtakunnallisista lähijaksoista.

Lisätietoja: Pauli Jaakola, p. 050 350 8283, pauli.jaakola@k-supermarket.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

K-kauppiasliitto
K-kauppiasliitto
Työpajankatu 12
00580 HELSINKI

010 530 10https://www.k-kauppiasliitto.fi

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on kehittää ja vahvistaa K-kauppiasyrittäjyyttä sekä ajaa K-kauppiaiden yhteisiä etuja. K-kauppiasliitto viettää tänä vuonna 110-vuotisjuhlavuottaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta K-kauppiasliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme