Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen tienpäällystysohjelma laajenee

Jaa
Maantie 368 Kouvolassa päällystetään tänä kesänä noin 16 km:n matkalta välillä Hurmanmäki – Näkkimistönmäki, ja maantie 369 noin kolmen kilometrin matkalta välillä Valkealan kansanopiston liittymä - rautatien tasoristeys.

Maantien 369 päällystäminen on jatkoa viime vuonna alkaneelle parantamiselle. Maantie 368 Multamäki-Keisanmäki Kouvolassa oli talven jälkeen niin huonossa kunnossa, että tietä jouduttiin paikkaamaan jo heti keväällä, ja tielle on asetettu varoitusmerkit ja 60 km/h -nopeusrajoitus.    

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on asettanut päällystevauriomerkkejä välille Multamäki-Keisanmäki n. 5 km:n matkalle. Osuudelle tehtiin ajourapaikkauksia mutta työ keskeytettiin, kun selvisi, että osuus saadaan mahdollisesti päällystyskohteeksi.  
 
Kyseisen kohteen urakoitsijaksi valittiin Peab Asfalt Oy. Kohde on noin 17 km pitkä ja se alkaa Valkealasta ja päättyy Näkkimistön mäelle maanteiden 368 ja 369 risteykseen. Kohde valmistuu alustavasti elokuun loppuun mennessä. Sopimus tullaan tekemään Peab Asfalt Oy:n kanssa.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja päällystystöiden osalta antaa projektipäällikkö Matti Hämäläinen, p. 0295 021 285, matti.hamalainen(at)ely-keskus.fi

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kaakkois-Suomen liikenneturvallinen kunta ja kaupunki palkittiin Liikenneturvallisuusfoorumissa Imatralla30.5.2023 09:31:35 EEST | Tiedote

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuusfoorumi järjestettiin Imatralla tiistaina 23.5.2023. Vuosittaisen foorumin aiheena oli tänä vuonna lasten ja nuorten liikenneturvallisuus. Foorumissa palkittiin ensimmäistä kertaa Kaakkois-Suomen liikenneturvallinen kunta ja kaupunki. Palkitsemisperusteina käytettiin elokuussa 2022 valmistuneen Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuussuunnitelman toimenpiteiden edistämistä ja kunnan liikenneturvallisuustyön aktiivisuutta. Kuntasarjassa voittajaksi valittiin Luumäki ja kaupunkisarjassa Kouvola.

Kaakkois-Suomen työllisyyskatsaus, huhtikuu 202324.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa oli huhtikuun lopussa 13464 työtöntä työnhakijaa. Työttömien määrä kasvoi kahden prosentin verran vuodentakaisesta. Kymenlaaksossa työttömiä oli prosentin verran vähemmän ja Etelä-Karjalassa viisi prosenttia enemmän kuin vuoden 2022 huhtikuussa. Lomautettujen määrä kasvoi vuodentakaiseen verrattuna, mutta laski maaliskuusta. Uusia avoimia työpaikkoja oli huhtikuun aikana avoinna 2247, mikä on 31 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme