Alko Oy

Kaarinan keskustan Alko uudistuu, myymälä kiinni 6.–22.5.

Jaa

Kaarinan keskustan Alko on kiinni remontin vuoksi 6.–22.5., ja se avataan jälleen torstaina 23.5. klo 9. Myymälän ollessa kiinni palvelevat lähimmät Alkon myymälät Turun Skanssissa (Skanssinkatu 10) Piikkiössä (Lukkarintie 2) sekä Paraisilla (Kirkkoesplanadi 32).

”Kaarinassa meillä on ollut jo pidempään tarvetta päivittää myymälämme sekä toiminnallisesti että myymäläilmeen osalta Alkon uuteen myymäläkonseptiin. Uudet tilat mahdollistavat entistä toimivammat puitteet myös henkilöstöllemme Suomen parhaan asiakaspalvelun takaamiseksi,” kertoo Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti.

Alkon myymäläkonseptissa on kolme eri myymälätyyppiä, joissa tuotevalikoima, koko, liikepaikka ja henkilöstön painotetut tuoteosaamiset vaihtelevat myymälätyypeittäin. Kaarinan Alko on lähimyymälänä kompakti ja helposti hahmotettava myymälä asiantuntevalla palvelulla. Sieltä löytyvät Alkon valikoiman tutut ja suosituimmat tuotteet.

Kaarinan keskustan Alkon valikoima koostuu remontin jälkeen noin 1 650 nimikkeestä, joista panimotuotteita on noin 250, väkeviä 400 ja viinejä 1 000. Lisäksi Alkon verkkokauppa palvelee asiakkaita noin 8 500 tuotteen koko valikoimalla. Verkkokaupan kautta kaikki Alkon tuotteet ovat tilattavissa mihin tahansa myymälään tai noutopisteeseen.

Remontin yhteydessä myymälän valikoimaan 100 uutta tuotetta

”Kuuntelemme asiakaspalautetta aktiivisesti ja palautteen pohjalta rakennamme entistä parempaa ja asiakaslähtöisempää tuotevalikoimaa. Seuraamme myymälöissä myös aktiivisesti alan trendejä ja suuntauksia vastataksemme asiakastarpeisiin. Remontin yhteydessä valikoimaamme tulee yli 100 uutta tuotetta”, kertoo palvelupäällikkö Mervi Johansson.

Alko pyrkii aktiivisesti vähentämään myymäläketjunsa ympäristövaikutuksia. Liikepaikan valintaan vaikuttavat esimerkiksi synergiaedut, joita ovat mm. yhteinen pullojen ja tölkkien kierrätys, jätehuolto ja vartiointi. Yhteistoiminnan kautta haetaan ekologista tehokkuutta ja kustannussäästöjä sekä parempaa palvelua asiakkaille.

Lisätiedot

aluepäällikkö Juha Laanti, p. 020 711 6301

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme