Restel Oy

Kaarle XII -ravintola keräsi varoja Lastenklinikoiden Kummit ry:lle järjestämässään tilaisuudessa – potissa lähes 6000 euroa

Jaa

Helsinkiläisessä Kaarle XII -ravintolassa järjestettiin itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2017 juhlat, joihin kutsuttiin ravintolan kanta-asiakkaita. Kutsuvieraiden illalliskorttien tulot lahjoitettiin lyhentämättömänä Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

Helsinkiläinen Kaarle XII -ravintola järjestää vuosittain itsenäisyyspäivää edeltävänä iltana iltapukujuhlat, joihin kutsutaan sen tärkeimmät sidosryhmät. Juhliin myydään illalliskortteja, joiden tuotto lahjoitetaan vaihdellen eri hyväntekeväisyysjärjestöille. Tänä vuonna kerätty summa on 5835 euroa ja se lahjoitetaan lyhentämättömänä Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

– Juhlien ajatuksena on kunnioittaa Suomen itsenäisyyttä ja kutsua koolle uskollisimmat asiakkaamme. Kuvaan kuuluu arvokas pukeutuminen ja illallinen. Juhlien tuoton halusimme tänä vuonna lahjoittaa maamme heikoimmille ja pienimmille, Kaarle XII:n ravintolapäällikkö Riku Reinikainen taustoittaa.

Tämän vuoden hyväntekeväisyyskohteeksi valittu Lastenklinikoiden Kummit ry on hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustettu 1993. Järjestö tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävästi myös lasten ja nuorten mielenterveystyötä.

– Kaarle XII:n itsenäisyyspäivän aattoon ajoittuva hyväntekeväisyystapahtuma on jo useampana vuonna osoittanut, miten iloisella tavalla voidaan tehdä hyvää. Tänä vuonna itsenäisen Suomen juhlistaminen ja keräyskohde osuvat siinäkin mielessä hienosti yhteen, että nimenomaan lasten terveydenhuollon kehitys on yksi malliesimerkki hienoista saavutuksista 100-vuotisen itsenäisyytemme aikana. Kun perhettä kohtaa suuri kriisi, kuten lapsen sairastuminen, niin on vaikea kuvitella turvallisempaa paikkaa sairastaa ja saada parasta mahdollista hoitoa, Lastenklinikoiden Kummit ry:n toiminnanjohtaja Anne Knaster sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Riku Reinikainen, Kaarle XII:n ravintolapäällikkö, Restel Oy, 020 770 1480, riku.reinikainen@restel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 4 000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat Burger King®-,Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grillsson-, Martina-, O’Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Restelin hotellitoiminta siirtyy Scandicille21.6.2017 09:57Tiedote

Restel Oy on päättänyt myydä hotelliliiketoimintansa Scandicille. Kaupan myötä Cumulus-hotellit, Holiday Inn -hotellit, joukko kaupunkihotelleja sekä niiden ravintolat siirtyvät Scandicille. Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2017 viimeisen neljänneksen lopulla, kun kaikki viranomaishyväksynnät on saatu. Kaupan jälkeen Restel jatkaa toimintaansa ravintola-alan yhtiönä. Scandic tiedotti asiasta aikaisemmin tänään pörssitiedotteella.

Uudistunut Hemingway’s on nyt urbaanin elämän kohtaamispaikka18.4.2017 14:45Tiedote

Seurustelu- ja juomaravintolaketju Hemingway’s Bar & Cafe on uudistumassa ja ensimmäisenä uuteen konseptiin voi tutustua 19.4.2017 alkaen Helsingissä osoitteessa Hietalahdenranta 11. Rentona vapaa-ajanviettopaikkana tunnettu Hemingway’s muuntautuu jatkossa myös etätyön tarpeisiin erinomaisesti. Hietalahden Hemingway’sin jälkeen suunnitteilla on uudistaa myös useita muita ketjun kohteita lähitulevaisuudessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme